Winning Wednesday: 1x een overnachting voor 2 personen in W Ibiza

Maak kans op een zonovergoten tripje naar Ibiza!

Laten we maar niet te veel woorden vuil maken aan de weersvoorspellingen in ons kikkerlandje, de zonovergoten dagen zijn namelijk ver te zoeken. Gelukkig is het op Ibiza altijd lekker weer en maak jij kans om op dit fabulous eiland te vertoeven. Deze week mogen we namelijk 1x een overnachting voor 2 personen in W Ibiza weggeven!

Vakantieplannen

Reizen naar een zonnig oord is deze zomer mogelijk, maar door de coronaregels en de oranje en roodgekleurde landen nog niet zo gemakkelijk als voorheen. Heb jij een tripje naar de zon deze zomer over moeten slaan, maar kan je nog wel wat vitamine D (and sea) gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws.

Deze zomer mogen wij één gelukkige deelnemer trakteren op een overnachting in het prachtige W Ibiza hotel. Je mag hier samen met je lover, moeder, zus, vader, oma, bestie, buurvrouw of wie dan ook genieten van de Spaanse zon.

W Ibiza

Je verblijft in één van de 162 kamers en suites in W Ibiza. Het design van W Ibiza weerspiegelt de vrije geest van het eiland en is afkomstig van het internationale duo Baranowitz + Kronenberg die ook W Amsterdam hebben ontworpen. Het hotel heeft heerlijke zwembaden, het bijzonder vormgegeven WET Deck (dé plek waar wekelijks in de avond te gekke dj’s draaien), een infinity pool bij de adults-only rooftopbar Glow en daarnaast nog een full-service spa.

Het hotel beschikt verder over een fitnesscentrum, dat niet alleen prachtig is ingericht, maar ook voorzien van alle apparatuur om je complete work-out zelfs op vakantie bij te houden. Voor een fancy diner hoef je in principe de deur niet uit: er zijn maar liefst vier restaurants en diverse bars in het hotel te vinden. Van vegan tot mediterraan en van steakhouse tot de internationale keuken: de keuze is reuze.

Win, win, win!

Zie jij jezelf al aan de rand van het zwembad aan dat felbegeerde kleurtje werken? Grazia geeft deze week 1x een overnachting voor 2 personen in W Ibiza weg. Het enige wat je hoeft te betalen is jullie eigen vliegticket. Sounds good, right? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x een overnachting voor 2 personen in W Ibiza” description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”24-8-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt tot en met 24 augustus. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws