EOTBDD’s Jørney over Odim: ‘Is gewoon klaar’

Aiii...

Lees ook

Toen EOTBDD-ster Jørney het nieuws over haar zwangerschap naar buiten bracht, waren zij en Odim uit elkaar. Enkele weken later kwam hier verandering in en waren de twee weer happy together, maar helaas heeft deze hereniging niet lang geduurd…

Grote toekomstplannen

Waar de twee een aantal weken geleden nog spraken over hun toekomstplannen, trouwen, nóg meer kids en samen oud worden, lijken al deze plannen nu in het water te vallen. Jørney en Odim lieten al een aantal dagen niet veel van zich horen op Instagram en posten ook geen foto's en videos meer van elkaar.

Volgers waren benieuwd hoe het tussen de mom and dad to be zou gaan, dus roddelaccount MarwaJuice besloot polshoogte te nemen.

Uit elkaar

In een screenshot van MarwaJuice zien we een chatgesprek met Jørney. “De volgers zijn benieuwd hoe het tussen jou en Odim zit”, klinkt de vraag in het gesprek. Hierop weet de realityster vervolgens een duidelijk antwoord te geven.

“Is gewoon klaar”, begint Jørney in het gesprek. “We doen wel normaal, omdat we een kind krijgen. Verder niks hoor”, gaat ze verder.

Update: inmiddels heeft Jørney bekend gemaakt dat de 'breuk' tussen de twee niet waar is. De realityster wilde haar volgers in de maling nemen en heeft hierom het berichtje gefaked. De twee zijn dus gewoon nog gelukkig samen!

Bron: Marwa Juice, Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook