Famke Louise over bizarre reacties op zwangerschap: ‘Echt ongelofelijk’

'Ik heb hier geen woorden voor', deelt Famke op Instagram.

Lees ook

Famke Louise en Denzel Slager maakten onlangs op Instagram bekend dat ze een kindje verwachten. Hoewel de twee onder de Instagrampost overladen werden met felicitaties, ontving het stel ook behoorlijk wat heftige reacties op de zwangerschap.

Reacties

“Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild. Love you, Denzel”, deelde Famke afgelopen woensdag op Instagram.

De twee posten ook een video waarin te zien was dat Famke baby belly al goed te zien is. Op deze video en post ontvingen de lovebirds ontzettend veel lieve reacties en felicitaties van onder anderen Monica Geuze, Gaby Blaaser, Donny Roelvink, Channah Koerten, Anna Nooshin en Jessie Jazz Vuijk.

Helaas ontvingen de parents to be ook behoorlijk wat lelijke berichten. “Weer een kind zonder pa”, “Jammer dat je geen geschikte moeder bent”, en “Zielig voor het kindje”, waren een aantal reacties.

Reactie Famke

En deze berichten zijn Famke helaas niet ontgaan. “Echt ongelofelijk deze reacties hier”, reageerde ze via Instagram. “Wensen dat het kindje een handicap krijgt en roepen dat de kinderbescherming het kind moet weghalen? Ik heb hier geen woorden voor.”

Gelukkig springen veel fans van de zangeres voor haar in de bres en steken ze haar een hart onder de riem. Zo deelt iemand: “Mijn maag draait ervan om als ik zie hoe verrot de mensheid kan zijn, zo vol haat. Ik hoop oprecht dat je door deze walgelijke reacties heen kan kijken, lieve Famke.”

Famke deelde deze reactie en schreef daarbij: “Wij kijken hier zeker doorheen en de mensen die deze reacties plaatsen worden geblokt en gaan er nooit meer vanaf. Wij bluffen niet.” En zo is het maar net.

Bron: Ditjes en Datjes, Love Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook