Moving on: JLo ontvolgt ex en verwijdert zijn foto’s van Instagram

She's real!

Lees ook

Nu Jennifer Lopez en Ben Affleck (opnieuw) official zijn, heeft de zangeres haar Instagram een flinke clean-up gegeven. Hierbij moest vooral ex Alex Rodriguez het ontgelden.

Zomerschoonmaak

Jennifer heeft namelijk alle bewijs van haar relatie met de ex-honkballer van haar Instagram-pagina verwijderd. Haar ruim 170 miljoen followers kunnen de kiekjes van haar met A-Rod niet langer bewonderen op de pagina. Ze verwijderde onder andere foto's van het koppel tijdens inauguratie van president Joe Biden. Foto's van die dag waarop de zangeres alleen te zien is, staan nog wel online. En om de boodschap nog duidelijker te maken, heeft ze hem ook maar gelijk ontvolgd.

Love don’t cost a thing

Jennifer was sinds 2017 dolgelukkig met Alex Rodriguez, maar er klonken al gauw geluiden over het overspel van de voormalig topsporter. In april dit jaar besloten de twee uit elkaar te gaan. Sinds begin deze zomer doken er steeds vaker berichten op dat Jen het weer heel goed kon vinden met haar ex Ben. Met hem was ze tot 2004 al eerder anderhalf jaar samen. Het stel was zelfs verloofd, maar een Bennifer-wedding bleef uit.

‘Bennifer’

In juli maakte Jennifer haar rekindled romance met de acteur ein-de-lijk Insta-official. En dat deed ze met een wel heel spicy foto. Jenny from the block is op het zwoele plaatje namelijk zoenend te zien met Ben. Oeh la la!

Bron: Page Six | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook