De Bachelors Diva over reacties op stem op social media: ‘Dat vond ik best wel lastig’

‘De productie had me van tevoren gewaarschuwd.’

Lees ook

Meedoen aan De Bachelor gaat niet alleen over rozen – pun intended. Hoewel de meeste dames de tijd van hun leven hadden tijdens de opnames in Kroatië, zijn de reacties op het liefdesprogramma niet altijd even leuk. Toen De Bachelor net begon, kreeg Diva behoorlijk wat lelijke reacties op haar stem, maar gelukkig ging de ondernemer niet bij de pakken neerzitten.

Social media

Sinds De Bachelor op Videoland staat hebben we het nergens anders meer over. Ook op social media wordt volop geschreven over de kandidaten. Iets wat Diva wel even onwennig vond. “Ik vond het eerst wel heftig. Toen ik meedeed, wist ik natuurlijk dat het erbij hoort, dus ik was er wel op ingesteld, maar het is wel echt even wennen”, deelt Diva als we met haar bellen.

Hoewel Diva het in het begin wel gek vond dat er over haar werd geschreven, probeert ze wel altijd alle artikelen te lezen. “De meeste artikelen zijn eigenlijk echt heel leuk. Daar ben ik ook wel heel trots op, maar de reacties zijn heel verschillend. Ik moest wel een manier vinden om daarmee om te gaan.”

Lelijke reacties

Toen De Bachelor net begon, kreeg Diva behoorlijk wat heftige reacties voor haar kiezen over haar stem. Gelukkig is Diva niet op haar mondje gevallen en wist ze gevat te reageren op de haat comments. Toch gingen die meningen van anderen haar niet in de koude kleren zitten. “Ik vond die reacties wel lastig, omdat ik nooit had verwacht dat het zo erg was.”

“De productie had me van tevoren wel gewaarschuwd. Ze zeiden: ‘Waarschijnlijk ga je hier reacties over krijgen, maar je moet die de baas zijn. Het liefst had ik ook een stem als Katja Schuurman, maar ik moet het er maar mee doen.”

“Toen ik de reacties zag, wilde ik ze eerst negeren en aan me voorbij laten gaan. Maar toen dacht ik: nee, want ik ben nog drie maanden in De Bachelor te zien. Ik kan niet doen alsof het me niet is opgevallen. Toen dacht ik: laat ik er maar een story over plaatsen, dan is het daarna ook klaar.’” Diva besloot haat te bestrijden met humor en wijze woorden. “Ik dacht: ik overstijg jullie grappen met mijn eigen opmerking en dan kunnen jullie me niks meer maken.”

Diva vergeleek haar eigen stem met een 'crack-Teletubbie' en kreeg niet alleen van haar volgers lieve reacties, ook Tony liet een berichtje achter dat Diva echt een hart onder de riem stak. “Jij bent echt een baas”, liet de dj namelijk weten.

Reacties op Tony Junior

Ook over Tony wordt er genoeg geschreven op social media. Zo vindt menig kijker dat Tony met behoorlijk wat dames zoent. Hoe vond Diva dat eigenlijk? “Ik dacht: Tony, gooi de lust er maar uit, en als je iets serieus wil kom je maar naar mij”, lacht Diva. “Ik snap het wel”, vervolgt Diva over Tony’s zoenacties. “Ik had het idee dat hij gewoon aan het genieten was en dan uiteindelijk wel wist: met jou wil ik verder.”

Maarre, Diva en Tony hebben elkaar nooit een kus gegeven. Vrijwel alle dames gaven Tony een kus op zijn wang als ze een roos in ontvangst namen tijdens de rozenceremonie, maar Diva koos ervoor de dj steeds een knuffel te geven. Had dat eigenlijk een reden?

“Ik deed dat tijdens onze eerste ontmoeting al bij hem; toen gaf ik hem een knuffel. Ik geef mensen eigenlijk nooit maar één kus op de wang, dat vind ik afstandelijk”, verklaart Diva. “Ik denk dat Tony het ook wel leuk vond, hij gaf me altijd een heel goede knuffel terug”, lacht Diva.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook