De Bachelors Diva over laatste rozenceremonie: ‘Ik dacht dat Jolijn naar huis zou gaan’

Diva had niet verwacht dat ze geen roos zou krijgen.

Hoewel De Bachelors Diva zich tijdens haar laatste één-op-één-moment met Tony Junior tijdens de cocktailparty had blootgegeven, mocht het niet baten voor haar. Tijdens de laatste rozenceremonie kreeg ze helaas geen roos en moest ze Kroatië verlaten. Met Grazia blikt de ondernemer terug op haar Bachelor-avontuur.

Openhartig gedicht

Helaas wist Diva de laatste één-op-één-date met Tony niet te bemachtigen, maar had ze tijdens de cocktailparty nog wel een moment alleen met Tony. Hoewel Diva zich daarvoor nog had opengesteld in een openhartig gedicht, liet Tony weten dat hij vooral de grappende kant van Diva had leren kennen. “Dat vond ik een klein beetje misplaatst”, deelt Diva met Grazia.

“We hadden altijd groepsdates gehad, maar als ik één-op-één-momenten met hem had, ging het altijd wel over belangrijke dingen. Zo vertelde ik hem tijdens de date op de jacht dat ik hard werk voor de toekomst van mijn kinderen en dat ik anders in het leven sta dan de meeste meiden van mijn leeftijd. Ook tijdens de date met de kajak vertelde ik dat ik zijn werkveld goed begrijp en daarin ben opgegroeid.”

Diva geeft aan dat ze zeker ook een serieuze kant heeft, en het gek vond dat Tony dat niet doorhad. “Tijdens onze één-op-één-momenten ging het altijd wel ergens over (wat serieus is, red.). Toen (tijdens de cocktailparty, red.) dacht ik wel: wil je die kant dan niet zien?”

Diepte ingaan

Tijdens hun laatste gesprek gaf Diva aan dat ze heus wel meer de diepte in kan gaan. Toch lukte haar dat niet altijd in de villa. “Ik zat daar met heel veel meiden en dan wil ik het gewoon gezellig hebben; dat iedereen kan lachen. Dat vind ik gewoon heel belangrijk.”

Diva geeft aan dat ze zich alleen openstelt als de situatie daar naar is én als het kwetsbaar openstellen van twee kanten komt. Iets wat ze vanuit Tony weleens miste. “Hij stelde zich ook niet open naar mij toe. Ik moest steeds beantwoorden hoe ik in zijn leven zou passen, maar als we een relatie zouden krijgen, wilde ik niet alleen zijn vriendin zijn. Hij moet ook mijn vriend zijn. Ik was ook benieuwd hoe dat dan zou passen in mijn leven. Dat vertelde hij me alleen niet. Dus ik dacht: waarom zou ik me verder openstellen als jij dat ook niet doet?”

Laatste rozenceremonie

Toch hoopte Diva dat ze langer in de villa zou blijven om Tony beter te leren kennen én om zichzelf meer te laten zien. Ze zag het dan ook niet aankomen dat ze geen roos kreeg tijdens de rozenceremonie. “Natuurlijk houd je altijd in je achterhoofd dat er van alles kan gebeuren; helemaal na wat er met Maxime was gebeurd. Niemand is zeker van haar tijd in de villa, maar ik was ervan overtuigd dat Jolijn eruit zou gaan. Toen ik naar huis moest, dacht ik wel even: wat maak je me nou?”

Hoewel Diva Tony niet heel goed had leren kennen, was ze toch in tranen toen ze hoorde dat ze naar huis moest. “Dat kwam niet omdat Tony het niet zag zitten tussen ons. Daar huilde ik niet om, want zo goed kende ik hem nou ook weer niet. Ik huilde vooral omdat er een kleine frustratie was; ik had me net opengesteld en toen wees hij me af. Dan zou ik eerder boos worden”, lacht Diva. “Die tranen kwamen vooral omdat ik de meiden zo zou gaan missen. Ik wilde nog niet naar huis, omdat ik het zo fijn had met hen.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws