Zien: dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave

En vanaf déze datum staat de eerste aflevering op Videoland.

Lees ook

Na weken – of zelfs maanden – wachten is het dan eindelijk zo ver. De koppels van Temptation Island: Love or Leave zijn bekendgemaakt. Twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels gaan het liefdesavontuur aan om te achterhalen of ze écht met de ware zijn. Hier komen ze!

Wouter en Julia

De sportieve 30-jarige Wouter is anderhalf jaar samen met de lieve en sociale Julia van 24. Het koppel heeft elkaar leren kennen via een datingapp. Door slechte ervaringen in het verleden vindt Wouter het lastig om Julia volledig te vertrouwen. Iets waar Julia moeite mee heeft, ook omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie. Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als Wouter er volledig voor wil gaan.

Wouter en Julia

Koen en Deborah

De zorgzame 24-jarige Deborah en de zelfverzekerde 27-jarige Koen zijn al negen jaar samen. In het begin van hun relatie hebben ze allebei contact gehad met anderen, waardoor het vertrouwen in elkaar is beschadigd. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of er niet toch iemand anders beter bij hen past. Het avontuur van Temptation Island willen ze gebruiken om het vertrouwen in elkaar te herstellen én erachter te komen of ze echt meant to be zijn.

Koen en Deborah

Nico en Donna

De 26-jarige Donna en de 26-jarige Nico zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De twee lieten er vervolgens geen gras over groeien: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. In hun relatie namen ze al grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich soms aan de jaloerse houding van Donna, zo voelt hij soms wat wantrouwen. Tijdens Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat het wantrouwen van Donna niet nodig is en testen de twee of ze écht de ware voor elkaar zijn.

Nico en Donna

Delphine en Bert

De 27-jarige Delphine en de 33-jarige Bert hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven. Delphine had toen een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Enne, opposites attract, want Delphine & Bert zijn elkaars absolute tegenpolen. Tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Zo is het koppel al tien jaar samen. Vier jaar geleden is Bert de mist in gegaan: hij heeft met een andere vrouw gezoend en verzweeg dit voor Delphine. De misstap van Bert zorgt nog regelmatig voor pittige discussies. Temptation Island: Love or Leave is een manier voor Bert om Delphine te laten zien dat hij wel trouw kan zijn.

Delphine en Bert

Het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus wekelijks te zien bij Videoland.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook