Romana blikt terug op B&B Vol Liefde-avontuur

En het lijkt erop dat ze hint op een terugkeer in het programma…

Lees ook

Tot groot verdriet van Bert besloot Romana vorige week dat haar B&B Vol Liefde-avontuur er in Frankrijk op zat. Ze zei Bert en Gwen vaarwel en vertrok weer naar Nederland. Woensdagavond was Romana samen met een aantal andere B&B Vol Liefde-kandidaten te gast bij Humberto en blikte ze terug op haar tijd in Saint-Seine.

Terugkeer programma?

Goed uit de verf komen op tv is niet altijd vanzelfsprekend. Zo deelt B&B Vol liefde-kandidaat Roxanne dat ze weleens heeft gedacht dat ze ergens aardiger op had mogen reageren als ze zichzelf terugziet op tv. Romana lijkt daar geen last van te hebben: “Ik denk wel dat ik heb laten zien hoe ik gewoon ben”, vertelt ze aan host Humberto Tan. Toch vond ze het wel gek om zichzelf terug te zien op beeld. “Ik moest wel even wennen.”

In B&B Vol Liefde kwam het voor Bert als donderslag bij heldere hemel dat Romana haar koffers ging pakken. Maar hebben de twee elkaar sinds het afscheid nog wel gesproken? “Zeker wel”, deelt Bert die via een live-verbinding meepraat met Humberto en Romana. “Ik kom er net vandaan, toch?”, stelt Romana. Enne, door deze uitspraak lijkt Romana erop te hinten dat ze nog een keer terugkeert naar Frankrijk…

Ontroerd

Enfin, Romana blikt in Humberto ook terug op haar vertrek uit Frankrijk. In een fragment dat wordt getoond is te zien dat Bert behoorlijk geëmotioneerd is door het nieuws, maar Romana meent dat dat niet door haar vertrek komt. “Ik geloof niet dat hij ontroerd is door mijn vertrek”, zegt ze. Volgens Romana zou Bert andere dingen aan zijn hoofd hebben gehad.

Bert is het daar echter niet mee eens. “Daar heeft Romana geen gelijk in. Nee, ik zou niet verliefd kunnen worden op Romana, maar we hebben wel een mooie tijd gehad en Romana was de enige vrouw die gewaagd was aan mij en ik vind haar supergezellig en gevat.”

“Ik vond het echt jammer dat ze wegging en de reden waarom ze wegging vind ik een zwakke reden”, gaat Bert verder. “Ik vind Romana een topwijf, dat heb ik vanaf het begin al gezegd, maar ik zou niet verliefd op haar kunnen worden. Maar het ontroerde me zeker dat ze wegging.”

Elkaar nog eens opzoeken

Hoewel de twee het erg goed met elkaar konden vinden in B&B Vol Liefde lijkt het er niet op dat Romana (nog een keer?) terugkeert naar de B&B van Bert. “Nee, ik hoef niet per se naar Bert”, stelt ze. “Ja, als ik in de buurt ben, maar ik ga liever naar Roosendaal”, grapt Romana, doelend op de B&B van Roxanne.

Een romance zat er tussen Bert en Romana dan niet in, maar gelukkig heeft Romana geen spijt van haar deelname aan het programma. “Het was gewoon een heel leuke ervaring, een avontuur.”

Bron: Humberto | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook