Jaimie Vaes is klaar met geruchten: ‘Er komen heel veel cowboyverhalen bij’

De realityster vindt dat ze zichzelf niet continu hoeft te verantwoorden.

Lees ook

Sinds het geweldsincident op Ibiza ligt het leven van Jaimie Vaes onder een vergrootglas. Er doen allerlei geruchten rondom Jaimie en haar ex-lover Lil' Kleine de ronde, en hier is de realityster naar eigen zeggen best wel klaar mee. Volgens Jaimie zijn namelijk niet alle geruchten waar.

Cowboyverhalen

Op de beruchte avond op Ibiza zou Jaimie volgens verschillende bronnen huilend door de lobby van het hotel hebben gerend. Jaimie zou onder het bloed zitten en niet veel later klonken er geruchten over de 'losse handjes' van ex-vriend Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet. In haar eigen realityserie Jaimie: In the Vaes Lane benadrukt Jaimie dat niet alle geruchten waar zijn.

“Ik vind het totaal niet leuk dat mijn relatie en gezin zo is uitvergroot in de media”, begint ze. “Er komen heel veel cowboyverhalen bij, wat gewoon allemaal niet waar is. Ga je jezelf daar over verantwoorden? Ga overal uitleg over geven? Nee.” Toch vertelt Jaimie dat er echt niet alleen maar leugens de wereld in worden gebracht. “Ik wil ook niet zeggen dat er helemaal niks is.”

Tijdelijke break

Of de relatie tussen Jorik en Jaimie helemaal finito is? Daar lijkt het nog niet op. “Je gaat van hét liefdeskoppel dat een huwelijk gepland heeft staan, naar een break. Zo zien we het ook echt: het is een break.”

Een hereniging zit er echter nog niet meteen in. Zo bespreekt Jaimie in haar eigen realityserie met bestie Koen Kardashian dat ze het behoorlijk ongemakkelijk vindt om bij Jorik in de buurt te zijn. “Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier ineens is. Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten. Hij is natuurlijk wel de vader van mijn kind, dus je blijft elkaar zien. Maar het is wel heel anders dan dat je met elkaar in een huis woont. Het is nu nog even onwennig en heel pril.”

Beeld: BrunoPress | Video: Discovery+ (Jaimie: In the Vaes Lane)

Laatste nieuws

Zie ook