Te cute: Robin Martens deelt lieve post over pasgeboren kindje

'Ik ben zooooo verliefd op je.'

Lees ook

Actrice Robin Martens is een kersverse moeder, en ze is duidelijk helemaal happy met haar kleine spruit. Op Instagram deelt ze een schattige foto van de kleine Makéna en een bericht waar de moederliefde vanaf spat.

Zo verliefd

Robin deelt op Instagram een set prachtige foto's. Op één ervan is zij in full glam te zien, hoogzwanger. En de tweede foto is een candid kiekje van haar piepjonge dochtertje.

“Ik ben trotse mama van jou lieve Makéna & ik ben zooooo verliefd op je”, schrijft ze bij de foto. Robin is duidelijk helemaal over the moon en laat weten: “Ik kan alleen maar naar je staren en aan je ruiken en je knuffelen. Kind je bent zo lief!!!” besluit ze haar berichtje. Hoe lief is dat?

Reacties

Net zoals bij de aankondiging van Makéna's geboorte, stromen ook nu de felicitaties weer binnen. Zo reageert actrice Soundos El Ahmadi met “Wat leuk! Van harte gefeliciteerd” en laten andere volgers flink wat hartjes achter in de reacties.

In een eerdere Instagram-post liet Robin al weten dat de kleine uiteindelijk op 8 augustus ter wereld is gekomen en de prachtige naam Makéna heeft gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One“, schreef Robin toen al bij een prachtige foto van het kersverse gezin. Robin, Benjamin, en Makéna zien er in elk geval hartstikke happy uit!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook