Back to black: blijkbaar is zwart dé kleur van het moment

En zo draag je deze donkere kleur in de zomer.

Ondanks dat we deze zomer meer kleur zien dan in de voorgaande jaren, blijft ook een zwarte outfit erg geliefd. Je zou het misschien niet verwachten – want bloedheet – tóch kan zwart hartstikke draagbaar zijn tijdens de warme maanden. Wij laten het je zien.

Black is the new black

Het idee heerst nog altijd dat je zomergarderobe uit frisse en vrolijke kleuren moet bestaan. Maar zeker tijdens de grillige Nederlandse zomer voelen we ons niet altijd in een colorful mood – en dan hebben we het nog niets eens gehad over het feit dat je al die barbecuesausjes en zweetvlekken veel sneller ziet op een lichtere stof.

Kleurrijk is soms gewoon een beetje overrated. Blijkbaar wordt dit gedachtegoed steeds vaker gedeeld, want deze zomer spotten we de kleur zwart steeds vaker. En dat hoeft echt niet direct een soort trieste mood op te roepen.

Benieuwd hoe influencers en mode-iconen de kleur dragen? Wij zochten inspiratie voor je.

Te donker

Bovenstaande mag het duidelijk maken: zwart kan prima in de zomer. Vind je zwart toch wel erg donker? Combineer de zwarte kleding dan met kleurrijke details, zoals opvallende schoenen, oorbellen of een leuke tas.

Bron: Stylist | Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws