Hilarisch: ook deze BN’er werd gevraagd voor Eating with my Ex

Dit zagen wij niet aankomen.

In het programma Eating with my Ex: Going Dutch schuiven verschillende bekende exen bij elkaar aan tafel om eens goed bij te praten. Vooral realitysterren bekend van programma's als Ex on the Beach en Temptation Island verschijnen in deze show. We vinden het dan ook hilarisch dat déze BN'er ook werd gevraagd voor een deelname aan het programma.

Mark van der Linden

Als royalty-expert in RTL Boulevard verschijnt Marc van der Linden regelmatig op de buis. Marc is geen onbekende in de tv-wereld én hij heeft een ex. Eén plus één is twee, moeten de makers van Eating with my Ex gedacht hebben. Zij vroegen de royalty-expert namelijk om een deelname aan het reality-programma.

In RTL Boulevard onthulde Marc gisteravond dat hij werd gevraagd voor dit hilarische programma. “Ik ben gevraagd en mijn ex had ook gezegd: 'Ja, we doen het.”

Flink bedrag

Dat de ex van Marc een deelname aan het programma wel zag zitten, lag echter aan een bepaalde factor. “Vooral vanwege de vergoeding, moet ik eerlijk zeggen. Tenminste: hij vooral.”

Blijkbaar krijgen de exen een flink bedrag voor een deelname. “Het was voor hem een heel mooi bedrag”, legt Marc dan ook uit. “Het leek me op zich wel heel erg leuk, alleen de datum kwam me niet uit.” Hilarisch!

Het programma Eating with my Ex: Going Dutch verschijnt vanaf aanstaande vrijdag op Discovery+.

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: Discovery+

Laatste nieuws