Anne en Esther Vedder: ‘Binnenkort mogen we eindelijk meer vertellen over ons geheime project’

De dames hebben weer een paar drukke weken achter de rug.

Lees ook

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen en Sylvie Meis.

Ibiza office

“Onze zomerse hangout is omgetoverd tot een Vedder&Vedder Ibiza office. Printers, laptops, extra Wi-Fi, het is er allemaal! We zorgen er wel voor dat onze daily activities hier doorgaan. Zo houden we onze routine gewoon aan – zelfs als het de avond ervoor erg gezellig is geweest. 's Ochtends staan we dan ook gewoon in de gym. No excuses. Daarna ontbijten we snel en gaan we weer achter onze laptop zitten om mails te beantwoorden, en om aanwezig te zijn bij zoom calls en andere meetings.”

Photoshoot

“Deze week stond er onder andere een Vedder&Vedder-shoot op het programma op Ibiza. Team marketing vloog hiervoor in en om 5.00 uur ging die volgende ochtend de wekker al.”

“Als we op de locatie zijn aangekomen – een prachtige, authentieke Ibiza-villa, beseffen we maar weer al te goed hoe blij we zijn met wat we doen. 'Dit is toch niet normaal?', is iets wat we zo'n tien keer op een dag tegen elkaar zeggen.”

“Juist op de dag dat we de shoot hadden, was het voor ons gevoel de heetste dag van het jaar op Ibiza. Het was zo warm dat de make-up als het ware al van je gezicht droop op het moment dat het werd aangebracht.”

Modellenwerk

“We vinden het altijd leuk om een shoot te doen, en we hebben de grootste lol. Maar eerlijk is eerlijk, modellenwerk is echt een vak apart. Hoe leuk we shoots ook vinden om te doen; het is niet helemaal ons vak. Gelukkig hadden we de campagne verdeeld tussen onszelf en een echt model, dus na een paar uur konden we het stokje overdragen aan Maisie, ons prachtige model.”

BFF

“Waarvoor we precies campagnebeelden aan het schieten waren? Voor onze nieuwe lancering: de friendship-lijn. Dit keer brengen we kettingen en armbanden uit die je aan je BFF geeft met elkaars initialen. Naast zussen zijn wij ook elkaars BFF, we beseffen ons maar al te goed hoe bijzonder dat is. Het is lang niet altijd vanzelfsprekend dat iemand een goede band met zijn of haar broer of zus heeft.”

Groot project

“We werken al een jaar naar een nieuw project toe, en een paar dagen later was het dan eindelijk zover! We hadden onze koffers gepakt om weer naar Amsterdam te gaan voor meetings omtrent dit geheime project. En daarna gingen we door naar Parijs!

“In onze volgende column mogen we ein-de-lijk delen waar we nu al maanden hard achter de schermen aan werken. Het project is zelfs zo groot dat we er zelfs nog niks over aan onze ouders hebben verteld.”

“Nog heel even geduld…”

Olympische Spelen

“In de tussentijd op de Olympische spelen wonnen onze Nederlandse hockeymeiden gewoon de wereldtitel! Hoe cool is dat?! We zijn supertrots op deze hockeysterren en als cadeau gaven we het hele team dan ook een Vedder&Vedder coin met de Olympische ringen er ingegraveerd en de datum.”

Gaaf hè?

Beeld: Sarah Terschegget

Laatste nieuws

Zie ook