Oh my: zijn deze Friends-acteurs nu tóch aan het daten?

Eindelijk is de vonk overgeslagen.

We zijn nog steeds een beetje sad dat de reünie alweer voorbij is en Friends echt, echt, maar dan ook écht definitief afgesloten is. Maarre, er blijkt meer achter deze reunion gezeten te hebben dan we dachten…

Opmerkelijke uitspraak

De reünie deed nogal wat stof opwaaien – vooral door een opmerkelijk moment tussen David Schwimmer (Ross) en Jennifer Aniston (Rachel). Tijdens de opnames van de serie was de fantastische chemie tussen Ross en Rachel maar moeilijk te negeren. “Het was nogal duidelijk”, bevestigde één van de makers van de show, Marta Kauffman. “We wisten het niet zeker omdat we het geen van beiden hebben gevraagd, maar ja, we dachten dat er misschien iets aan de hand zou kunnen zijn”, zei ze.

Jennifer en David gaven beiden aan toch wel gevoelens voor elkaar gehad te hebben. “Op een gegeven moment waren we stapelverliefd op elkaar,” zei David. Van een relatie kwam het echter nooit. “Maar het was als twee schepen die elkaar passeerden, omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden. Dat respecteerden we.” Too bad!

Nooit te laat

Inmiddels zijn we een paar maanden verder, en schijnbaar is na die reünie ein-de-lijk de vonk overgeslagen tussen de twee! De timing bleek eindelijk juist, en volgens het Britse magazine Closer is het paar sinds de reünie helemaal happy aan het daten.

“Na de reünie was het wel duidelijk dat de opgehaalde herinneringen aan het verleden weer gevoelens bij hen beiden deed opborrelen, en dat de chemie die ze altijd moesten onderdrukken er nog steeds was”, vertelde een anonieme bron aan het blad. “Ze zijn al sinds de reünie berichten naar elkaar aan het sturen, en hebben tijd samen gespendeerd in Jennifer's huis.” Maar het wordt nog romantischer: “Ze zijn ook gespot in een van Jen's favoriete wijngaarden in Santa Barbara, wijn drinkend en verzonken in een diep gesprek.” Misschien blijken David en Jennifer dus niet alleen on-screen, maar ook off-screen elkaars lobsters!

Bron: Closer Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws