B&B Vol Liefde Debbie reageert op haatreacties: ‘Is er niks beters te doen?’

De B&B-eigenaresse kreeg behoorlijk wat kritiek over zich heen.

Sinds B&B Vol Liefde op de buis is verschenen, praten we nergens anders meer over. Op Twitter geven kijkers een ongezouten mening over het programma en blijven ook negatieve reacties niet uit. B&B-eigenaresse Debbie kreeg behoorlijk wat kritiek, maar daar trekt ze zich niet veel van aan.

Negatieve reacties

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Debbie eerlijk dat alle negatieve reacties haar in eerste instantie niet in de koude kleren ging zitten. “In het begin raakt het je”, begint ze. “Het zou niet eerlijk zijn om te zeggen dat het me niet raakt.”

Toch laat Debbie zich niet zomaar gek maken. “Als je verder nadenkt, denk je: serieus, is er niks beters te doen? Ik ben de hele dag bezig met mijn B&B en wanneer ik tijd vrij heb, dan ga ik liever naar het strand of uiteten. Ik geniet van de Amalfi-kust en ga me zeker niet bezighouden met social media.”

Liefde

Waar het natuurlijk allemaal om draait, is de liefde. Hoewel Debbie in de negatieve reacties keer op keer moest lezen dat ze 'haar mannen' te veel aan het werk zette, wordt dit volgens de B&B-eigenaresse nog wel anders. Of ze de liefde gaat vinden? “Daarover kan ik niks vertellen, maar jullie moeten zeker blijven kijken”, stelt Debbie. “Sowieso in de laatste afleveringen kunnen jullie meer uitjes verwachten. En minder werk.” Exciting!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws