Sylvie Meis deelt hilarische reactie Rafael van der Vaart op Love Island-klus

De LOVEguard van Love Island Duitsland laat ons meegenieten.

Lees ook

We kijken ongeduldig uit naar de komende afleveringen van Love Island Duitsland, waar onze eigen Sylvie Meis de presentatie op zich mag nemen. Maar wie er dus ook groot fan van de show blijkt te zijn? Rafael van der Vaart!

Nieuwe job

Sylvie vertelt lachend aan RTL Boulevard hoe zij het nieuws over haar nieuwste presentatieklus aan Rafael vertelde: “Ik had vorige week Rafael op FaceTime, we waren aan het praten, en ik zei: 'Ik heb ook een nieuwe job! Ik word de presentatrice van Love Island in Duitsland!'”

En wat blijkt nu? Rafael is groot fan van de realityserie. Sylvie deelt: “Hij zegt: 'Nee! Ik ben echt fan van die show!'”

Baywatch babe

Ook vertelt Sylvie enthousiast over haar rol binnen het programma. “Dat Love Guard/Baywatch-achtige concept dat ze voor mij hebben verzonnen… Ja, dan sta je daar in je rode badpakje.” Ze vult aan hoe proud ze is over haar rol in het programma: “Er zijn niet zo heel veel programma's meer waar je als presentatrice kan staan, het programma kan dragen, en ook nog glamourous mag zijn.” En glamourous is Sylvie zeker!

Net als in de Nederlandse versie van Love Island gaan ook onze oosterburen het liefdesavontuur van tig knappe singles vastleggen. Ook in de Duitse versie vinden er herkoppelingen, awkward dates en challenges plaats. Of we de Duitse versie ook in Nederland kunnen bekijken? Dat is helaas nog niet duidelijk.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook