Damian haalt uit naar Shirley in Eating with my Ex: ‘Je bent net zo nep als je uiterlijk’

Damian en Shirley maken elkaar met de grond gelijk.

Lees ook

In het gloednieuwe programma Eating with my Ex: Going Dutch schuiven verschillende exen bij elkaar aan tafel voor een 'gezellig' diner bij kaarslicht. Bij Damian en Shirley was de gezelligheid echter ver te zoeken.

Samen aan tafel

De eerste aflevering van Eating with my Ex: Going Dutch verschijnt pas aanstaande vrijdag op Discovery+, maar de previews zeggen al genoeg. Het wordt allesbehalve gezellig aan menig tafel in het programma – en eerlijk gezegd hadden we dit ook niet anders verwacht.

Damian en Shirley deden ooit mee aan Temptation Island VIPS als koppel, maar helaas strandde de relatie tussen het tweetal nog tijdens het programma. Ook weten we na het zien van de eerste beelden zeker dat er ook geen hereniging tussen de twee in zal zitten.

‘Nep uiterlijk’

“Je weet alles zo goed te overdrijven”, begint Damian. “Er is gewoon niets aan jou veranderd, Shirley.” Waarop Shirley een duidelijk antwoord geeft: “Nee inderdaad, ik ben gewoon nog steeds eerlijk, en dat trek jij niet.”

Echt veel gezelliger wordt het na deze uitspraken niet. Damian neemt geen blad voor de mond en besluit het een en ander over Shirley haar uiterlijk te zeggen. “Je bent net zo nep als je uiterlijk, joh.”

Dat de beauty flink aan zichzelf heeft laten sleutelen, daar maakt Shirley geen geheim van. Sterker nog, als het aan haar lig mag het allemaal nog wel een beetje meer. “Al heb ik neptanden, neptieten, neplippen, als je daar over wil vallen moet je dat lekker weten. Maar ik vind het voorlopig veel te weinig, ik wil nog veel meer nep.” Duidelijk!

Bekijk de preview-video van Eating with my Ex: Going Dutch HIER.

Bron: RTL Nieuws, Discovery+ | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook