Cute! Famke Louise en Denzel Slager maken relatie officieel

In hun eerste gezamenlijke interview straalt de liefde ervan af.

De hints waren er al langer, maar nu hebben Famke Louise en Denzel Slager het helemaal officieel gemaakt: ze zijn een setje!

Leve de liefde

De twee stralen van geluk op de cover van de nieuwste Cosmopolitan. Ze vertellen in het magazine over hun liefdesverhaal en over hoe het nu met de twee gaat. Hoewel ze hun relatie lange tijd on the down low hebben gehouden, wonen de twee inmiddels samen.

In het allereerste gezamenlijke interview van het couple met RTL Nieuws bij de onthulling van de cover, spat de liefde er vanaf. “We hebben het ongeveer een jaartje redelijk stil gehouden”, vertelt Denzel. Famke vult aan: “We wilden elkaar eerst echt goed leren kennen. In deze tijd met social media en alle druk van buiten is het af en toe best wel lastig om elkaar écht goed te leren kennen.” Bovendien noemt het duo ook de lockdown als één van de redenen dat ze het zo goed kunnen vinden. “Je leert elkaar in huiselijke sfeer wel écht kennen.”

Het moment

Uiteindelijk vond het prachtige paar het vooral belangrijk om zelf de regie te houden. “Af en toe deelden we wel een klein kiekje hier en daar”, vertelt Denzel voor de camera's. “Maar uiteindelijk hebben we ons eigen moment bepaald”, vult hij aan. Famke is het hier helemaal mee eens. “Ja, je eigen moment bepalen is belangrijk, en zo willen we dit altijd gaan doen in de toekomst.” Als de toekomst van dit happy couple er net zo stralend uitziet als zijzelf, dan zit dat dus wel goed.

Insta-official

Extra schattig: op Instagram delen zowel Famke als voormalig Islander Denzel de Cosmopolitan-cover. Beiden houden ze het bijschrift short but sweet: “It's official“, valt er te lezen. Met een klein hartje en een tag voor elkaar. Als dat geen liefde is…

Bron: RTL Nieuws, Cosmopolitan, Instagram | Beeld: Brunopress / RTL

Laatste nieuws