Moet je zien: Jarige Jim Bakkum deelt hilarische throwback op verjaardag

'Party like it's 2005!', schrijft de jarige.

Lees ook

Jim Bakkum deelt wel vaker foto's uit de oude doos op Instagram. Net zoals zijn followers heeft hij duidelijk genoten van deze heerlijk nostalgische kijkjes in het verleden, want vandaag, op zijn 34e verjaardag, doet hij er nog een schepje bovenop.

Party like it’s 2005

Jim deelt vandaag een hilarische foto van 16 jaar geleden op zijn Instagram-account. Net twee jaar na zijn finaleplaats was Jim dé heartthrob van Nederland. En omdat het de mid-200's was, ging dit natuurlijk gepaard met wat fashion-keuzes waar we nu toch…met enige humor op kunnen terugkijken.

Overigens heeft het bijzondere stijlgevoel van de zanger hem geen windeieren gelegd. Hij is inmiddels al meer dan veertien jaar samen met zijn vrouw Bettina Holwerda.

‘We gaan het er niet over hebben’

In het bijschrift schrijft de zanger en acteur: “We gaan het niet hebben over mijn zelf ‘ontworpen’ t-shirt. En ook niet over de lasbril van mijn vader die ik had opgezet omdat ik dacht dat het écht de shit was.” En ten slotte: “En al helemáál niet over mijn hand (wát is dit voor gebaar?!)”

Overigens is Jim niet de enige die lekker nostalgisch bezig is op Instagram. Ook influencer Nienke Plas nam haar volgers mee terug in de tijd met een hilarisch kiekje.

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook