Marieke Elsinga onthult: dít is haar celebrity crush

De radio-dj heeft naar eigen zeggen een 'vrijbrief' voor deze knappe man.

Geef maar toe: we hebben bijna allemaal wel een celebrity crush. Een knappe man of vrouw waarmee jij wel een beschuitje zou willen eten of een middagje op een zonnig terras zou willen doorbrengen. Marieke Elsinga heeft ook een man die zij – naast haar eigen lover – wel ziet zitten.

Leonardo DiCaprio

In de Qmusic-serie Een Zee vol Dilemma's bespreekt Marieke elke week samen met collega Mattie Valk een lastig dilemma. Alhoewel, het dilemma van deze week vindt Marieke allesbehalve lastig. De vraag luidt als volgt: kiest Marieke voor een etentje met de Spice Girls of een diner met Leonardo DiCaprio?

“Is dit oprecht een dilemma? Leonardo DiCaprio”, vertelt Marieke aan radio-collega Mattie. “Dit ervaar ik helemaal niet als een dilemma, dit ervaar ik als een kans!”, gaat ze verder.

‘Vrijbrief’

Marieke is op dit moment gelukkig in de liefde met Sander. De twee trokken onlangs bij elkaar in en genieten al een tijdje van het samenwonen. Toch gunt Sander Marieke ook een avontuurtje met de knappe Leonardo, als we Marieke mogen geloven.

“Hij valt alleen maar op supermodellen he, dus hij zou never nooit met mij naar bed willen, maar hij is mijn joker he!”, roept Marieke. “Van Sander mag ik.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws