Bibi Breijman kreeg bakken kritiek na uitspraak over tweede kinderwens: ‘De discussie ontspoorde volledig’

'Heb een beetje respect, teef', klonk het in de reacties.

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon zijn samen heel gelukkig met dochtertje Teddy. Wanneer followers Bibi vragen of ze een tweede kindje nog ziet zitten, ontspoort de discussie echter flink. Bovendien laat Bibi weten 'oprecht bang' te zijn voor een tweede zwangerschap.

Discussie ontspoort

Onlangs vroeg een volger aan Bibi of zij en Waylon nog een tweede kindje willen en dat resulteerde in een heated discussie onder haar volgers. “Plots zag ik hoe het onderwerp mijn vrouwelijke volgers aan het hart ging. De discussie, over laten we duidelijk zijn, míjn tweede kind, ontspoorde volledig”, schrijft Bibi in haar column voor Flair.

Zo sneerden haar followers dat je zo’n vraag niet kunt stellen en dat het onbeschoft is. “Heb een beetje respect, teef”, klonk het zelfs in de reacties.

No go

Zelf had Bibi nooit in de gaten dat die vraag een no go was, bekent ze eerlijk. Tot dat moment. “Ineens drong tot me door dat het natuurlijk een ongelooflijk confronterende vraag kan zijn voor vrouwen bij wie het krijgen van een (tweede) kindje maar niet wil lukken.”

Euforie

Bibi besefte nog maar weer dat zij en Waylon ontzettend veel geluk hadden. Zij en haar vriend waren immers amper vijf maanden samen toen ze al een kleine verwachtten. Echter, haar zwangerschap verliep niet zoals gehoopt. Ze kampte met hyperemesis gravidarum, ook wel bekend als zwangerschapsbraken. De vlogster had hier maanden last van. “De uiteindelijke euforie van het krijgen van onze dochter Teddy overheerste de bittere nasmaak van mijn zwangerschap.”

Eerder liet Bibi ook al weten dat zij nogal opzag tegen een eventuele tweede zwangerschap. “Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook