Winning Wednesday: 3x de Golden Brown Tanning Mousse en Tanning Mitt van Tanrevel t.w.v. €46,40

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Deze week mogen we 3x de Golden Brown Tanning Mousse en Tanning Mitt van Tanrevel t.w.v. €46,40 weggeven.

Tanrevel

Tanrevel is een echte game changer op het gebied van zelfbruining. Dankzij de beautytool van Tanrevel meet jij jezelf namelijk het hele jaar door makkelijk een natuurlijk ogende tan and glow aan. En nee, je hoeft niet bang te zijn voor strepen en je huid wordt niet oranje. Niet zo gek dat influencers als Monica Geuze en Lotte van Leeuwen al fan zijn van het product.

Enne, dat is nog niet alles. Het Zweedse unisex beautylabel heeft nu twee spiksplinternieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd: Golden Brown Tanning Mousse & Glow Peel Pads, die zowel los van elkaar te gebruiken zijn, maar ook zeker samen een power combo vormen.

Golden Brown Tanning Mousse

Met de tanning mousse geef jij jezelf dankzij de lichtgewicht vegan & cruelty free-formule een gouden, natuurlijke, streeploze egale tan. De mousse hydrateert, voorkomt rimpels en puistjes, stimuleert de elasticiteit van de huid, behandelt striae en is ook geschikt voor de vette huid. Klinkt goed!

Bovendien is het heel gemakkelijk om de mousse aan te brengen: pomp een royale hoeveelheid mousse Golden Brown Tanning Mousse (€37,50) in de Tanrevel Tanning Mitt en breng met cirkelvormige bewegingen aan op een schone huid. Begin met de grotere gebieden en gebruik de resterende mousse op knieën en ellebogen. Na minimaal 5 uur en maximaal 24 uur afspoelen met lauw water. Wil je een donkerdere kleur? Breng dan na 30 minuten een nieuwe laag tanning mousse aan. Et voila, je bent 5-7 dagen van top tot teen voorzien van een sunkissed skin. Hallo prachtige glow!

Win, win, win

Kun jij niet wachten om je lichaam een glow te geven met de Golden Brown Tanning Mousse? Dan hebben we goed nieuws voor je! Grazia mag namelijk 3x de Golden Brown Tanning Mousse en Tanning Mitt van Tanrevel t.w.v. €46,40 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x de Golden Brown Tanning Mousse en Tanning Mitt van Tanrevel t.w.v. €46,40″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”17-8-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt tot en met 17 augustus. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws