Get the look: deze celebs verkopen kleding uit hun eigen kledingkast

Buying Sunset, anyone?

Droom jij van die fantastische eyecatchers die Christine Quinn in elke aflevering van Selling Sunset weer tevoorschijn tovert? Of zou jij het liefst een duik nemen in de kledingkast van de Kardashians? Dan hebben wij goed nieuws: dat kan namelijk gewoon. Deze celebs verkopen namelijk rechtstreeks kleding uit hun eigen kledingkast!

Xtine Quinn

Ja, je leest het goed: mode-icoon Christine ruimt zo nu en dan haar schijnbaar eindeloze kledingkast op. En de kledingstukken die hun plekje in de kast kwijtraken komen dan (heel duurzaam) in haar online shop te staan. Zoals bijvoorbeeld de onderstaande outfit uit seizoen drie van Selling Sunset. “You saw it, you liked it, and now you can have it“, schrijft de beauty erbij.

Voor elk wat wils bij de Kardashians

De Kardashian/Jenner-clan is sinds Keeping up with the Kardashians natuurlijk uitgegroeid tot een waar fenomeen. En hoewel het laatste seizoen erop zit, zijn de Kardashians here to stay. Heb je in die twintig (!) heerlijke seizoenen vol drama en fashion outfits gespot die je wel wat lijken? Dan is een bezoekje aan de Kardashian Closet – of sorry, de Kardashian Kloset, natuurlijk – zeker de moeite waard.

In de Kardashian Kloset selecteer je eerst de kledingkast van welke Kardashian/Jenner je wilt bekijken, en vervolgens kun je je vergapen aan meer designer brands dan je ooit bij elkaar hebt gezien. Dus of je nu de haute couture van Kim en Kylie zoekt, of juist de zakelijke en volwassen outfits van momager Kris: in de Kloset vind je het allemaal.

Dichter bij huis

Maaaar goed, we snappen best dat designer-stukken laten overvliegen vanuit de VS niet voor iedereen haalbaar is. Gelukkig kun je ook van verschillende BN'ers volop kleding overkopen. Bekijk bijvoorbeeld de Vinted-accounts van Monica Geuze, Anna Nooshin of Maan maar eens. Zo moeilijk hoeft glamour dus helemaal niet te zijn.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws