Zien: zo ziet de achtling van ‘octomom’ Nadya Suleman er nu uit

Nadya's kids hebben al een hele toekomst voor zichzelf uitgestippeld.

Lees ook

In 2009 beviel Nadya Suleman van een achtling en kreeg ze de bijnaam Octomom. Inmiddels zijn de kids van Nadya al gegroeid tot grote jongens en meisjes. Benieuwd hoe ze er nu uitzien?

Acht kinderen

De achtling van Octomom is de enige achtling die geboren is in Amerika waarvan alle kinderen zijn blijven leven. Voor Nadya de achtling kreeg, was ze al alleenstaande moeder van zes kinderen.

“Woorden kunnen niet omschrijven hoe dankbaar ik ben om jullie moeder te zijn. Jullie zijn mijn wonderen, mijn engeltjes, en ik zal van jullie houden met mijn hele hart, voor altijd, Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah, en Makai“, schreef de moeder onlangs bij een foto op Instagram.

Media-aandacht

Na de geboorte van de kinderen werd Nadya bekend in de media. Dit was in eerste instantie vanwege het medische debat rondom de praktijken van haar fertiliteitsarts. De arts plaatste na een IFV-behandeling twaalf embryo’s terug, waaruit dus acht kindjes zijn geboren. De arts raakte hierdoor zijn bevoegdheid kwijt.

Nadat ze op televisie had verteld dat ze in de bijstand zat, werd ze bedreigd en werd haar auto vernield. De Octomom kwam later weer in de media vanwege haar werk als stripper en pornoactrice.

Verschillende persoonlijkheden

De kids van Nadya zijn inmiddels al lekker hun eigen gangetje aan het gaan. Zo laat Nadya weten dat een enkeling zelfs al een hele carrière voor zichzelf al heeft uitgestippeld. Onlangs deelde de moeder nog een video op Instagram met de tekst: “Zo veel verschillende en diverse persoonlijkheden in dezelfde familie.”

Ze laat weten dat ieder kind lekker z’n eigen ding doet. “Sommige kinderen kiezen voor zwemplezier overdag of ’s nachts; en anderen leren liever over anatomie en psychologie.” Ze vergezelt dit met de hashtag “#IsaiahIsVastbeslotenOmNeurochirurgTeWorden”.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook