Whut: Kylie Jenner heeft 3,5 uur nodig voor make-up look

'Het is iedere seconde waard', stelt Kylie.

Lees ook

Dat Kylie Jenner niet vies is van een laagje make-up weten we allemaal. Dat de Jenner-sis hier echter 3,5 uur de tijd voor nodig heeft. Dat wisten we niet.

Makeup artist

In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Kylie zien we, speciaal voor haar vierentwintigste verjaardag, een video samen met haar make-up artist Ariel Tejada. In deze video vertelt Kylie hoe zij en haar visagist elkaar hebben ontmoet en wat ze zo leuk aan elkaar vinden.

Echter, er is ook een dingetje wat Kylie minder leuk vindt aan haar vaste visagist. Ze onthult in de video namelijk dat Ariel – ja, echt – zo'n 3,5 uur de tijd neemt om haar make-up look aan te brengen.

3,5 uur

De visagist van Kylie lacht om het feit dat de Jenner-telg een zit van 3,5 uur soms best pittig vindt. Ariel laat weten dat dit mede komt doordat Kylie niet altijd even goed meewerkt. “Je zit de hele tijd op je telefoon”, begint hij dan ook. “Soms zeg ik: 'Kijk omhoog! Omhoog! Omlaag!' En pas dan kijkt ze op.”

Volgens Kylie is de afleiding van haar telefoon de enige manier om de 3,5 uur vol te houden. “De enige manier waarop ik 3,5 uur make-up met jou overleef, is als ik mezelf een beetje vermaak”, stelt Kylie. “Aan het einde ben ik blij, want het is iedere seconde waard. Maar… hij doet er een eeuwigheid over. Een ééuwigheid.”

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Kylie Jenner)

Laatste nieuws

Zie ook