Ronnie Flex’ liefde Demi de Boer showt groeiende baby belly

De mommy to be verwacht samen met Ronnie Flex een meisje.

Lees ook

Demi de Boer en Ronnie Flex maakten onlangs bekend dat ze in verwachting zijn van een kindje samen. Enne, de kleine spruit begint al lekker te groeien. Via Instagram Stories deelt Demi namelijk een foto van haar babybuik.

Derde trimester

Onlangs maakte Ronnie Flex in een interview bekend dat hij samen met Demi een meisje verwacht. Het aanstaande zusje van Nori, Ronnies dochtertje uit een eerdere relatie, laat nog even op zich wachten. Demi deelt namelijk dat ze in het derde trimester van haar zwangerschap is aangekomen.

Via Instagram Stories deelt Demi een foto van haar groeiende babybuik. “Derde trimester”, schrijft ze erbij. Volgens Demi valt de grootte van haar babybuik nog enorm mee. “Valt eigenlijk wel mee”, deelt ze bij de tweede foto.

Shownieuws wist de foto's van Demi vast te leggen. Je bekijkt ze hier.

Nog een meisje

Onlangs vertelde Ronnie in een interview met Shownieuws dat hij niet kan wachten om de kleine meid te verwelkomen. “We verwachten een klein meisje, dat maakt het allemaal nog specialer”, liet de rapper weten. “We hebben heel veel om naar uit te kijken.”

De rapper brengt veel tijd door met dochtertje Nori, dus de nodige ervaring met het ouderschap heeft hij al. “Ik heb er natuurlijk al eentje. In oktober de tweede, dus dan zit ik thuis”, liet hij weten. Waar Ronnie vooral naar uitkijkt, is de band die zijn dochters kunnen opbouwen. “Ik vind het vooral leuk dat ze dichtbij elkaar zitten. Nori wordt drie, dan is die ander al geboren. Op een gegeven moment kunnen ze dan met elkaar uitgaan en dat soort dingen.” Cute!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook