Nikkie de Jager blikt terug op heftige gebeurtenis

'Ik kan niet geloven dat dit alweer een jaar geleden is', schrijft ze op Instagram.

Lees ook

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Nikkie de Jager werd overvallen in haar eigen woning. In een bericht op Instagram staat de beautygoeroe stil bij dit bizarre moment uit haar leven.

Een jaar geleden

Precies een jaar geleden deelde Nikkie op Instagram een bericht over de overval op Instagram. In dit verhaal is te lezen dat Nikkie werd overvallen in haar eigen woning en er een pistool op haar hoofd werd gehouden. Op het moment van de overval was de beautygoeroe samen met haar grote liefde Dylan in het huis aanwezig.

Het bericht van vorig jaar wordt vandaag door Nikkie opnieuw gedeeld via Instagram Stories. “Ik kan niet geloven dat dit alweer een jaar geleden is”, schrijft Nikkie bij de tekst.

Rechtbank

Er werden na deze heftige gebeurtenis een aantal verdachten opgepakt en sindsdien komen er steeds meer details over de overval boven water. Onlangs werd in de rechtbank van Rotterdam door de officier van justitie bekend gemaakt dat Nikkie en haar verloofde tijdens de gewapende overval werden vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Iets wat Nikkie destijds omschreef als een van de engste en meest traumatiserende gebeurtenissen in haar leven.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook