Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis over Estavana Polman: ‘Ik ben dol op haar’ 

'Ik doe alles voor haar', laat Sylvie weten.

Sylvie Meis

Lang niet iedereen kan het goed vinden met de nieuwe partner van zijn of haar ex. Gelukkig kan Sylvie Meis prima door één deur met Estavana Polman, de vriendin van Sylvies ex-man Rafael van der Vaart. Aan RTL Boulevard vertelt Sylvie zelfs dat ze zelfs dol is op Estavana.

Verjaardag

Estavana vierde 5 augustus haar 29ste verjaardag en deze bijzondere gelegenheid liet Sylvie niet zomaar aan zich voorbijgaan. Zo vertelt Sylvie aan RTL Boulevard dat ze Estavana verraste met een verjaardagsliedje.

“Ik ging haar FaceTimen en ben eerst gaan zingen. Dat doe ik niet bij iedereen”, grapt Sylvie. “Maar ik weet dat zij dat wel kan waarderen.”

Make-up

Estavana vertelde op haar verjaardag al aan RTL Boulvard dat ze Sylvie een keer wil vragen of ze haar make-up wil doen. Enne, het lijkt erop dat Sylvie dat alleen maar hartstikke leuk zou vinden.

“Toen Damián jarig was, waren we allemaal in Denemarken en toen zei ik al een keer tegen haar: ‘Als je wil, kan ik je wel een keer opmaken. Dan geef ik je tips’”, vertelt Sylvie enthousiast. “Ik ben gewoon dol op die vrouw. Ik doe alles voor haar. Dus als zij wil dat ik haar op ga maken, ga ik haar opmaken”, concludeert de presentatrice.

Fijne sfeer

Sylvie kan het ontzettend goed vinden met Rafael en Estavana, maar in eerder interview met Grazia gaf ze toe dat ze een paar jaar geleden nooit had durven dromen dat er zo’n relaxte situatie tussen haar en Rafael zou ontstaan.

Rafael en ik bleven beleefd en tolereerden elkaar, maar dat je oprecht blij kunt zijn dat je elkaar ziet, en blij bent voor het leven van de ander, is een enorme stap. Zoiets moet echt zijn, dat kun je niet faken. En daarvoor moeten de pijn en het verdriet de tijd hebben gehad om te helen, dat is bij ons gebeurd.”

Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis over Estavana Polman: ‘Wat een vrouw’
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress