Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jim Bakkum deelt hilarische foto van vroeger: 'Posterboy met jeugdpuistjes'

Jim pronkte vroeger op een heuse Hitkrant-poster.

Jim Bakkum

Pronkten er vroeger op jouw tienerkamer ook tig Hitkrant-posters? Grote kans dat er ook eentje van Jim Bakkum tussen zat. De voormalig Idols-ster was destijds een heuse 'posterboy' en deelt hier een hilarische foto van op Instagram.

Hitkrant posterboy

Achttien jaar later is dat nog niet veel anders – Jim staat nog steeds volop in de spotlights. Nu niet meer alleen als zanger, maar ook als presentator en (musical)acteur. Hoog tijd dus om eens terug te blikken op zijn carrière, zo deelt Jim op Instagram. “Het is je Hitkrant posterboy met jeugdpuistjes en unibrow”, schrijft hij bij een kiekje van zijn poster van vroeger.

“Vanmiddag ben ik in de archieven van William Rutten gedoken voor mijn biografie die 2 november uitkomt”, vertelt Jim. “William is bij zo ontzettend veel momenten geweest, dus zijn beelden mogen niet ontbreken in het boek.” De zanger vertelt dat hij ontelbaar veel shoots heeft gedaan in de studio van William, dus er was voldoende materiaal. “Dia’s mensen… Zo lang ben ik dus al bezig, dat er dia’s van mij bestaan.”

Nostalgie

De foto levert behoorlijk wat nostalgische gevoelens op bij Jims volgers. “Wauw supergaaf! En die foto, nog als de dag van gisteren kan ik mij dat herinneren”, schrijft iemand onder de foto. “Ik herken gewoon die foto”, schrijft een ander. Ook fotograaf William Rutten reageert op de archiefbeelden: “En het mag ook weleens gezegd worden dat je altijd een enorm toffe gozer bent gebleven.” Lief!

Misschien ook voor jou:
Jim Bakkum op Instagram: 'Mijn OnlyFans is open'
Showbizz
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress, Instagram