De Bachelors Jolijn over leeftijd-reacties: ‘Ik heb gewoon een oude kop’

De blondine is dit soort reacties naar eigen zeggen wel gewend.

Aan alle populariteit rondom De Bachelor zit ook een keerzijde. De deelnemers zijn plotseling mega bekend in Nederland en moeten dealen met veel reacties op social media. In de serie Vrijgezellig vertelt Jolijn over haar leeftijd-issues en de reacties die ze daarop kreeg.

Lastig moment

Het kwam in een van de eerdere afleveringen al naar voren dat de 24-jarige Jolijn nog niet precies weet hoe ze haar toekomst voor zich ziet. Helemaal niet gek, maar het is iets wat de beauty af en toe best wel lastig vindt.

In een date met Tony Junior kwam deze onzekerheid van Jolijn ter sprake. Concurrent Maxime moest een negatief punt van Jolijn benoemen, waarna Maxime besloot aan te kaarten dat Jolijn nog geen duidelijke toekomstplannen heeft. “Dat is gewoon een onzekerheid van mij, en dat werd nu plotseling verteld. Ik ben iemand die altijd de controle wil hebben en nu verloor ik die controle volledig, omdat iemand anders dit over mij vertelde”, legt Jolijn uit.

Jong en zoekende

Dat Jolijn zoekende is naar concrete plannen voor de toekomst, zorgt bij de blondine voor veel onrust. “Ik vind het zo lastig om te bedenken wat ik wil en welke kant ik op wil. Daar kan ik gewoon niet echt de rust in vinden. Ik kom best wel volwassen over, dus dan is het vaak het contrast wat anderen afschrikt.”

Kijkers van De Bachelor hadden Jolijn een stuk ouder geschat en laten dit dan ook regelmatig weten in de reacties. Dat de looks en de leeftijd van Jolijn volgens velen niet overeenkomt, is iets wat de beauty vaker hoort. “Dat is iets wat ik dagelijks hoor. En tja, het is nou eenmaal zo. Ik heb gewoon een oude kop. Dat is gewoon story of my life.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland | Video: Vrijgezellig

Laatste nieuws