Sara over einde Bachelor-avontuur: ‘Dat het met Tony niks is geworden is bijzaak’

‘Hij weet eigenlijk niks over mij.’

Ze bracht de minste tijd door met Tony Junior, maar wist het toch tot de achtste aflevering te schoppen. Helaas is De Bachelor nu toch echt afgelopen voor Sara. Samen met Grazia blikt de beauty terug op haar avontuur.

Knappe man

Sara hoefde niet lang na te denken toen ze hoorde dat Tony Junior De Bachelor werd. “Ik vond Tony altijd al een heel knappe man. Hij ziet er goed uit en hij komt heel leuk over, dus ik dacht: waarom eigenlijk niet?”, vertelt ze als we met haar bellen. Dat Sara mee zou gaan naar Kroatië kwam voor haar omgeving ook niet als een verrassing.

“Toen bekend werd dat Tony De Bachelor zou zijn, kreeg ik allemaal berichten van vriendinnen die zeiden: ‘Je moet je echt opgeven’. Want ik heb het wel vaker over hem gehad; dat ik hem heel knap vond”, geeft ze toe. Niet veel later zat ze in het vliegtuig, op weg naar een romantisch avontuur. Of toch niet?

Geen klik

Van een romance tussen de twee is het helaas niet gekomen. Sara moest maar liefst zeven afleveringen wachten tot ze werd uitgenodigd voor een date, waardoor ze weinig één op één momenten met de dj had. “Ik vond Tony in het begin heel leuk overkomen, maar wij hadden natuurlijk niet echt een klik met elkaar”, geeft de beauty toe.

Het uitblijven van een date zorgde ervoor dat Sara geen spark voelde. “Ik heb heel lang geen date gehad. Dus ik kon er zelf ook niet echt achter komen of daar iets zat”, legt ze uit. “Ik kreeg er de kans ook niet echt voor. Ik wachtte op het moment dat ik hem kon spreken – bij de cocktailparty bijvoorbeeld – en dat was elke keer maar heel kort. Dus ik heb hem eigenlijk niet goed kunnen leren kennen.”

Zit er niet in

Uiteindelijk kwam er in de vorige aflevering dan finally een date voor Sara, waarbij ze met Diva en Tony naar een escape room ging. “Uiteindelijk hebben we die date gehad, maar daar zag ik ook in dat hij gewoon een betere klik had met de andere meiden”, vertelt ze daarover. Die langverwachte date zorgde uiteindelijk voor veel duidelijkheid. “Daardoor had ik eigenlijk zoiets van: ik voel gewoon dat het er bij ons niet inzit.”

Of het anders was gelopen als ze meer tijd met Tony had doorgebracht, weet ze niet. “Misschien was het net iets anders geweest of was ik er net iets langer in gebleven, omdat we elkaar dan beter zouden kennen. Hij weet nu eigenlijk niks van mij.”

Geen verrassing

Helaas voelde Tony ook geen klik, waardoor Sara bij de laatste rozenceremonie geen roos kreeg. Dat ze de villa moest verlaten, kwam niet als een verrassing. “Ik voelde het die dag”, geeft ze toe. “Ik had mijn koffer al gepakt. Dat moest eigenlijk elke rozenceremonie, maar als je zeker bent van je plek doe je dat niet.” Deze keer was ze echter helemaal ready to go. “Ik had echt zoiets van: vandaag ga ik naar huis. Dat voel je gewoon.”

Gelukkig vindt ze haar vertrek “helemaal oké”. En hoewel het met Tony niks is geworden, kijk ze heel positief terug op het avontuur. “Ik had het niet willen missen”, blikt ze terug. “Met Tony is het niks geworden, maar dat is eigenlijk een beetje bijzaak.” De vriendschappen die in het zonnige land zijn ontstaan vindt Sara veel waardevoller. “Ik heb zoveel leuke vriendinnen eraan overgehouden, die ik elke dag spreek en die ik iedere week zie. Daar ben ik heel erg blij mee, dus ik ben heel dankbaar dat ik heb meegedaan.” En de liefde? “Die komt nog wel. Maar niet met Tony”, besluit ze lachend.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws