Love Islands Raina over samenwonen met Jim: ‘We hebben het er al over gehad’

De twee zien een toekomst samen wel zitten.

De vonk tussen Raina en Jim sloeg tijdens Love Island al gauw over en nog steeds is het koppel dolgelukkig samen. Ze maakten vorige week hun relatie officieel en laten er geen gras over groeien: de twee hebben het namelijk al over samenwonen.

Samenwonen

In een nieuwe YouTube-video van Nick Eshuis vertellen de twee dat er grote plannen zijn voor de toekomst. “Ik woon nog bij mijn ouders”, begint Jim. “Ik wilde dit jaar wel op mezelf gaan wonen, maar dat is uitgesteld door corona.”

Plannen om op zichzelf te gaan wonen zijn nog niet van de baan, maar inmiddels wel een beetje veranderd. De Islanders zien het namelijk wel zitten om samen onder één dak te gaan wonen. “We hebben het er wel over gehad hoor”, legt Raina uit. “Ik denk dat we best wel snel gaan samenwonen.”

Huisje boompje beestje

Over de plek waar het tweetal dan wil gaan wonen is nog geen duidelijkheid. Jim en Raina wonen niet in dezelfde plaats, dus hierover moet nog even goed gediscussieerd worden. “We hebben steen-papier-schaar gedaan en het wordt Utrecht”, roept Jim. Waarna Raina roept dat ze het hier absoluut niet mee eens is. Good luck, Jim en Raina.

Of de twee het voor zich zien om later papa en mama te worden? Dat weet het tweetal nog niet. “Ik wil geen kinderen, zo sta ik er al best wel lang in”, legt Raina uit. Toch durft ze toe te geven dat Jim de persoon is die hier wel eens verandering in zou kunnen brengen. “Jim is wel de eerste jongen met wie ik het over kinderen heb gehad.”

Jim staat er enorm relaxed in, zo legt hij uit. “Als ik een stabiel leven heb, dan sta ik er wel echt voor open. Het is niet dat ik op m'n 28e kinderen wil hoor. Misschien op m'n 30e of 31e.”

Beeld: RTL | Video: YouTube (Nick Eshuis)

Laatste nieuws