Temptations Eva over toekomst: ‘Ik hoop dat Kevin me nog een kans wil geven’ 

'De liefde is er nog steeds en zal niet zomaar verdwijnen.'

Onlangs kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Temptations Eva en Kevin een punt achter hun relatie hebben gezet. Hoewel er nog veel liefde is tussen de twee besloten ze allebei tijd en ruimte voor zichzelf te nemen. Eva sluit dan ook niet uit dat het ooit weer goedkomt tussen haar en Kevin.

Break-up

Nadat Eva de fout in ging met een ander, besloten Kevin en Eva uit elkaar te gaan. Hoewel Kevin Eva waarschijnlijk wel zou kunnen vergeven, vonden de twee het beter om toch hun relatie te beëindigen.

Eva zat namelijk al een tijdje niet lekker in haar vel, waardoor de twee veel spanning in hun relatie hadden. Ze wilden dan ook niet met hun relatie verder zoals-ie was. “Kevin gaf aan dat hij op die manier geen relatie wil. Dat begrijp ik ook wel. We willen elkaar eerst alle tijd en rust geven om te laten bezinken wat er allemaal is gebeurd”, deelt Eva met Grazia.

Contact

Hoewel de twee dan geen stel meer zijn, is de liefde zeker niet meteen verdwenen. “De liefde is er nog steeds en zal niet zomaar verdwijnen. We hebben ook nog steeds gewoon contact. Het is niet zo dat we elkaar continu spreken, maar we spreken elkaar wel af en toe. Net als vrienden dat doen.”

Toch is het onwennig voor Eva dat de twee niet meer intensief in elkaars leven zijn. “Ik woonde bij Kevin en nu heb ik al mijn spullen gepakt en woon ik weer bij mijn ouders in Brabant. Ik vind het nog heel moeilijk, maar nu is het belangrijk om elkaar tijd en rust te gunnen om alles te laten bezinken. Wie weet komt het ooit nog goed. Ik ben in elk geval blij dat Kev en ik normaal contact hebben.”

Werken aan jezelf

Eva sluit niet uit dat het ooit weer goed komt tussen haar en Kevin. Maar voordat de twee daar wellicht ooit over in gesprek gaan, focust ze zich eerst op zichzelf. “Ik wil eerst aan mezelf werken. Ik probeer niet (meer) negatief te zijn, maar positief, en zo mijn best te doen om weer de oude te worden. Ik denk dat dat met de tijd ook wel weer goedkomt”, stelt Eva.

“Mijn ouders vangen me bovendien goed op en ik probeer leuke dingen te doen. Ik wil niet te veel inzitten over wat er is gebeurd.”

Opnieuw beginnen

Hoewel een hereniging er momenteel niet inzit, hoopt Eva dat ze in de toekomst weer een stel vormt met Kevin. “Ik hoop het. Ik weet natuurlijk niet hoe Kevin er dan in zal staan. Als ik weer de oude ik ben, hoop ik dat Kevin dat ziet; dat hij door heeft dat ik weer de Eva ben die hij altijd zo leuk vond.”

“Voor nu is het klaar, maar zeg nooit nooit. Als ik me weer helemaal mezelf voel, hoop ik dat hij me nog een kans wil geven.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws