Temptations Eva over breuk met Kevin: ‘Ik vind het heel moeilijk’ 

'Ik heb er veel spijt van.'

Een paar dagen geleden werd het nieuws bekend dat Temptations Kevin en Eva uit elkaar zijn. De twee besloten een punt achter hun relatie te zetten, nadat Eva de fout inging met een ander. Grazia belde met Eva om te praten over de breuk.

Over en uit

Dat een break-up niet bepaald over rozen gaat, daar kan Eva over meepraten. “Ik voel me heel k*t”, vertelt Eva als we met haar bellen. “Ik vind het heel erg dat het voorbij is tussen ons.”

Hoewel Eva's slippertje de reden is van de relatiebreuk, geeft de blondine toe dat hun relatie daarvoor al onder druk stond. “Onze relatie ging de laatste tijd al iets minder goed. Ik ben een tijdje werkloos geweest en kwam daardoor in een negatieve spiraal terecht. Zoiets zet wel spanning op je relatie”, verklaart Eva.

Ze geeft dan ook aan dat ze niet meer de beste versie van zichzelf was. “Als we ergens heen gingen, was ik daardoor altijd degene die als eerst naar huis wilde. Ik was niet meer mezelf en dat zet druk op je relatie.”

Fout ingegaan

Nadat Eva de fout inging met een ander, was haar actie de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. “Het is mijn eigen schuld. En wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten”, stelt Eva.

Hoewel de twee na een goed gesprek besloten hun relatie te beëindigen, blijft het een bittere pil voor Eva. “Het is heel onwennig. Ik woonde bij Kevin en nu heb ik al mijn spullen gepakt en woon ik weer bij mijn ouders in Brabant.” Doordat Eva nu op een heel andere plek in het land woont, moest ze haar huidige baan opzeggen. Dit én de relatiebreuk gaan Eva dan ook niet in de koude kleren zitten. “Dat is voor mij wel heel moeilijk.”

Nog een kans?

Voordat het stel meedeed aan Temptation Island: Love or Leave was Kevin degene die een keer de fout in was gegaan met een ander. Eva besloot Kevin destijds te vergeven en de twee werkten aan hun relatie. Toch is het dit keer anders.

“Ik denk dat Kevin me nu wel zou kunnen vergeven – hij was natuurlijk eerst heel boos, maar die emoties zijn al wat gezakt –, maar momenteel zit ik niet lekker in mijn vel en ben ik mezelf daardoor niet. Ik was al minder leuk naar hem toe, en Kevin gaf aan dat hij zo geen relatie wil. Dat begrijp ik ook wel.”

“Daarnaast willen we elkaar eerst ook alle tijd en rust geven om te bezinken wat er is gebeurd. Wie weet dat het ooit goedkomt.”

Dennis

Op social media doet het gerucht de ronde dat Eva de fout inging met Dennis, maar daar wil Eva zich niet over uitlaten. “Daar wil ik niet te veel over zeggen. Wat er is gebeurd, is al erg genoeg. Dan maakt het niet zoveel uit met wie het was. Daarom deel ik liever niet om wie het gaat.”

“Ik heb het er natuurlijk wel met Kevin over gehad wat er is gebeurd en met wie. Ik heb drie keer een fout gemaakt, en daar heb ik veel spijt van.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws