Zien: zo zien de meiden van Kus er nu uit

De dames zijn inmiddels een stuk ouder geworden.

Niet alleen de meiden van Djumbo waren vroeger superpopulair, ook meidengroep Kus wist in 2005 aardig wat fans aan zich te binden. Meike Hurts, Anouk van Schie, Monique de Waal en Fleur Minjon wisten met “Lekker ding” en “Allereerste Kus” hit na hit te scoren. Maarre, hoe gaat het nu met de meiden van Kus?

Mega populair

Voordat het viertal samen een meidengroep vormde, kenden ze elkaar helemaal nog niet. De meiden werden samengevoegd door muziekproducers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn, en scoorden vervolgens de een na de andere hit samen.

Omdat Meike eind 2009 beviel van een zoon, lastte de meidengroep even een korte pauze in en besloten ze in februari 2010 weer te beginnen met optreden. Alleen verliep dat plan net even anders.

Uit elkaar

Fleur besloot om de groep te verlaten en hoewel de overige meiden verder gingen als trio, maakten de zangeressen een jaar later bekend uit elkaar te gaan. Inmiddels zijn ze allemaal moeder en is Anouk getrouwd met een andere tv-bekende, namelijk Johnny de Mol. Benieuwd hoe zij er ruim 10 jaar later uitzien? Bekijk dan de foto hieronder.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws