Babynieuws! Robin Martens bevallen van een dochter

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Beschuit met roze muisjes voor Robin Martens en lover Benjamin! De actrice is namelijk bevallen van een prachtige dochter. Op Instagram deelt de kersverse mom een lief kiekje en onthult ze de naam van de kleine spruit.

Dochter

Eerder verklapte Robin al dat ze op 1 augustus uitgerekend was. Toch liet de kleine nog even op zich wachten, maar dat was het wachten natuurlijk meer dan waard. De kleine is uiteindelijk op 8 augustus ter wereld gekomen en heeft de prachtige naam Makéna gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One“, schrijft Robin bij een prachtige foto van het kersverse gezin.

“Dit gevoel is onbeschrijfelijk, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen! De harige lievelings wezens zijn ook blij met jou komst. Wij zijn compleet”, aldus de happy actrice. “Lieve Makéna, je bent echt perfect en mamaaaa is zoooo verliefd op jou en papa! Je bent zo lief, ik ga je heel veel kusjes geven en de hele dag naar je kijken!”

Felicitaties

Onder het geboortebericht stromen de felicitaties binnen voor de kersverse ouders. Acteurs Guido Spek, Barbara Sloesen en Ferry Doedens reageren met hartjes en felicitaties onder de post. “Dit plaatje ontroerd me. Gefeliciteerd jullie twee met dit nieuwe leven”, laat stylist Maik de Boer achter. En presentatrice Quinty Trustfull schrijft: “Oh lieverds gefeliciteerd! Wat een geluk met jullie kleine meisje. Geniet van elkaar!”

Wij wensen Robin en Benjamin veel geluk met hun dochter Makéna!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws