De Bachelors Femke showt transformatie: ‘Dertig kilo lichter’

'Ga ik dit posten? Ja dit ga ik posten', deelt de trotse Femke.

De knappe Femke mocht het einde van De Bachelor dan wel niet halen, ze kijkt wel terug op een prachtig avontuur. Toch is haar Bachelor-ervaring niet het enige bijzondere avontuur in haar leven. De beauty heeft in de afgelopen periode een enorme transformatie doorgemaakt en deelt dit vol trots op Instagram.

Dertig kilo

Transformation Tuesday 2021 vs 2018“, begint Femke haar bericht. “Ga ik dit posten? Ja dit ga ik posten. Want ik ben ongekend trots op dit resultaat.” De beauty legt uit dat ze in 2018 een ongezonde levensstijl had, ongelukkig was en nauwelijks bewoog. Met veel trots benadrukt Femke vervolgens dat ze nu inmiddels dertig kilo is verloren.

“Een vrouw die dertig kilo lichter is, balans heeft gevonden, goed in haar vel zit, straalt en gelukkig is.”

Nieuwe levensstijl

Hoe Femke deze enorme prestatie voor elkaar heeft gekregen? “Patronen doorbreken, jezelf een nieuwe levensstijl aanleren. Dit kost tijd, maar is een proces dat je uiteindelijk energie en zoveel meer gaat opleveren. Ik ben ervan overtuig dat voeding, mindset en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn voor een gezond, fit en energiek leven.”

Nog steeds laat Femke naar eigen zeggen geen wijntje staan en eet ze gerust een grote bak met ijs op. De beauty geeft toe dat ze nog altijd schommelt in haar gewicht, maar zich hier niet te veel op focust. “Ik streef dan ook niet naar een ideaalplaatje qua uiterlijk, maar juist naar geluk en balans. Want ja, balance is key I guess.” You go, Femke!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws