Emma Heesters over relatie met Wesley: ‘Soms hebben we knallende ruzie’

'Hij is heel vurig', aldus de blondine.

Emma Heesters is dolgelukkig met haar lover Wesley Hoedt. In gesprek met Beau Monde onthult de knappe blondine dat ze een vurige relatie heeft met de voetballer. En hoewel het allemaal goed zit tussen de twee, hebben ze soms ook knallende ruzie.

Samen sporten

Emma en Wesley zijn niet alleen een heel knap stel, het is ook een echt fit couple. Maar als je dacht dat de blondine alleen maar sla eet en water drinkt om in shape te blijven, dan heb je het mis. “Als ik zin heb in een stuk pizza, eet ik dat gewoon”, verklapt ze. “Dat is gezonder voor me, in elk geval mentaal.”

Daarnaast sport ze ook veel. “Al is een fit gevoel belangrijker dan slank zijn.” Gelukkig is ze samen met iemand die ook fit wil blijven. “Mijn vriend is als topsporter dagelijks intensief met zijn lijf bezig, omdat hij het direct merkt in zijn prestaties als hij aankomt. Dan is hij net iets minder snel”, vertelt Emma. “En ja, dat werkt aanstekelijk. Gaan we samen buikspieroefeningen doen.” Couple goals!

Vurige relatie

Naast fit blijven is sensualiteit ook belangrijk in een relatie, vindt Emma. “Het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van.” Volgens de zangeres zit sensualiteit ook in andere kleine dingen. Zo was ze heel benieuwd naar de moves van haar vriend. “Want een man die niet kan dansen, is waarschijnlijk ook niet goed in bed”, stelt de zangeres.

Die sensualiteit zit wel goed tussen het stel. “Tijdens onze eerste date keek Wesley ook steeds naar mijn mond. Later biechtte hij op dat hij me de hele avond al wilde zoenen”, vertelt ze. “Hij is heel vurig, en soms hebben we knallende ruzie, maar het zit gewoon goed. Dan is het extra leuk om in de slaapkamer uit te pakken met een mooi setje. Voor mezelf en voor hem, omdat het goed is om je best te blijven doen in een relatie.”

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws