Heerlijk nieuws: er komt een tweede seizoen van B&B Vol Liefde

Deelnemers kunnen zich nú opgeven voor het nieuwe seizoen.

Goed nieuws voor liefhebbers van het programma B&B Vol Liefde. De makers van de populaire Videoland-serie zijn op zoek naar nieuwe B&B-eigenaren voor een tweede seizoen. En dat betekent dat we binnenkort dus kunnen genieten van nóg meer afleveringen van deze serie.

B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gaan alleenstaande B&B-eigenaren op verschillende plekken in Europa op zoek naar de liefde van hun leven. Dit zorgt voor flink wat awkward momenten, stiltes aan tafel en bovendien hilarische scènes.

Presentator Art Rooijakkers neemt de leiding in het programma en verschijnt zo nu en dan bij de B&B-eigenaren op de stoep. Dat het programma een groot succes is hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen, want er wordt inmiddels gezocht naar geschikte kandidaten voor een tweede seizoen.

Speciale oproep

“Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/hotel/guesthouse/chateau/agriturismo/camping/chambre d’hotes in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma: B&B Vol Liefde“, luidt de oproep van castingbureau Blue Circle.

Dus, ben jij of ken jij iemand die geschikt is voor dit programma? Opgeven kan via deze link. Wij wachten in ieder geval met smart op het nieuwe seizoen van de serie.

Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws