Tabitha showt eerlijke foto van mom-life op achterbank van de auto

'Moeke', grapt Tabitha op Instagram.

Lees ook

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat Tabitha beviel van dochtertje Imaya. De zangeres is inmiddels alweer keihard aan het werk, maar dat wil niet zeggen dat haar mom life dan op pauze gaat.

Kolven in de auto

Op Instagram deelt Tabitha een eerlijke foto van zichzelf op de achterbank van de auto. Op de foto is te zien dat Tabitha in de pauze van haar draaidag het kolfapparaat erbij heeft gepakt.

“Moekeeeee”, grapt Tabitha bij de foto. “Dan maar effe op de achterbank”, gaat ze verder. Dat fans van de zangeres de eerlijke foto van Tabitha enorm kunnen waarderen blijkt wel uit de reacties onder de post. “Queen”, “Respect” en “Alles voor de baby”, klinkt het in de reacties. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Heftige bevalling

De dagen van Tabitha zijn al een paar maanden lang gevuld met luiers verschonen, flesjes geven en natuurlijk heel veel knuffelen. Maar ze is nog niet vergeten hoe intens de bevalling was, deelde ze onlangs op Instagram.

“Vergeten pijn”, begon Tabitha haar verhaal. “Het is alweer langer dan twee maanden geleden dat ik beviel van Imaya. Ondanks dat dit de meest intense ervaring was, kijk ik erop terug met een vol hart met liefde. Ik merk dat ik stiekem soms terug wil naar het gevoel dat ik ervaarde toen ik mijn laatste kracht gebruikte om haar eruit te persen en haar vervolgens in mijn armen mocht sluiten”, gaat Tabitha verder. Een gevoel dat wordt omschreven als drie marathons lopen, verklaart ze. “Dat is hoeveel energie een vrouw kan verbruiken tijdens een bevalling en voor mij heeft dat zeker zo gevoeld.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook