Fan van Drag Race Holland? Dan moet je deze serie ook zien

En je kunt meteen beginnen met bingen.

Heb jij het eerste seizoen van Drag Race Holland in een ruk uitgekeken? Snappen wij! Gelukkig staat het tweede seizoen op het punt van beginnen. Tot die tijd kunnen we ons vermaken met een andere serie. Enne, die is minstens net zo leuk!

Canada’s Drag Race

Het eerste seizoen van Drag Race Holland was een groot succes. Gelukkig hoeven we ons all time favorite programma niet te missen, want er is ook een versie gemaakt aan de andere kant van de oceaan. En dan hebben we het niet over RuPaul's Drag Race, maar over de Canadese variant: Canada's Drag Race!

In de Canadese versie strijden twaalf drag queens om de titel 'Canada's Next Drag Superstar'. Net als in ons land, worden de queens uitgedaagd op het gebied van zingen, dansen, acteren, imiteren, kostuums maken en improviseren. We love it!

Wil jij het liefst meteen beginnen met kijken? Dat kan! Want het eerste seizoen van Canada's Drag Race staat vanaf vandaag op Videoland.

Nieuw seizoen

En er is nog meer goed nieuws: de Nederlandse versie van het programma staat namelijk ook weer op het punt van beginnen. Niemand minder dan RuPaul herself maakte aan presentator Fred van Leer bekend dat er een tweede seizoen komt van Drag Race Holland. “Seizoen één van drag race was fantastisch, schat. Je weet wel wat dat betekent. Seizoen twee, baby!”, deelde RuPaul enthousiast.

Het tweede seizoen gaat al heel snel van start. Vanaf 6 augustus zullen opnieuw tien Nederlandse drag queens tegen elkaar strijden om de titel Hollands Next Drag Superstar in de wacht te slepen.

Beeld: Drag Race Holland

Laatste nieuws