Winning Wednesday: 3x Dorothy Hoops van Rosefield t.w.v. €35

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Deze week mogen we 3x Dorothy Hoops van Rosefield t.w.v. €35 weggeven.

Dorothy Hoops

In juni, juli en augustus vieren we wereldwijd Pride. Deze maanden staan dan ook in het teken van vrijheid, jezelf mogen zijn en – uiteraard – de liefde. Ter ere van Pride lanceerde Rosefield dit jaar de limited-edition Dorothy Hoops.

De gouden Dorothy Hoops zijn niet zomaar oorbellen. De ringen zijn namelijk gezet met Swarovski-kristallen in zachte pasteltinten en zijn daardoor een echte eyecatcher. Of je ze nu draagt als subtiel signaal van support of als zomers statement, this one is for all the queens!

Donatie IGLYO

Rosefield vindt het belangrijk om bij te dragen aan een warme, inclusieve samenleving. “Ondanks dat het grootste deel van onze community bestaat uit cisgenders die zich identificeren als vrouw, willen we als merk graag iedereen aanspreken met een groot gevoel voor stijl en liefde voor accessoires. Rosefield is voor iedereen”, laat Creative Director Paul Aguirre weten.

Rosefield doneert dan ook 50% van de Dorothy Hoops opbrengsten aan LGBTQ+ charity IGLYO om zo bij te dragen aan een inclusieve wereld.

Win, win, win

Meteen enthousiast geworden over de Dorothy Hoops? Begrijpen we. Speciaal voor jou hebben we dan ook goed nieuws. We mogen 3x Dorothy Hoops van Rosefield t.w.v. €35 weggeven. Wil je kans maken op deze mooie oorbellen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x Dorothy Hoops van Rosefield t.w.v. €35″ description=”Doe mee en maak kans” questions=”%5B%5D” ended_at=”10-8-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt 10 augustus. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Beeld: Rosefield

Laatste nieuws