EOTBDD’s Sharon Ipema stelt vader van kindje voor op Instagram

De realityster is inmiddels bijna 30 weken zwanger.

Sharon Ipema maakte begin april bekend dat ze zwanger is. En hoewel de realityster regelmatig updates over haar zwangerschap deelt, was het lange tijd onduidelijk wie de vader van het kindje is. Tot nu! Want op Instagram stelt de mommy to be haar vriend voor aan haar volgers.

Vader

Sharon kennen we samen met haar zus Esmee als de 'Terror Twins' uit Ex On The Beach: Double Dutch. Hun deelname is alweer een tijd geleden, en dat zal voor Sharon voorlopig ook wel zo blijven. De brunette is namelijk in verwachting van een kindje. De grote vraag was lange tijd: van wie? Want de realityster hield haar vriend al die tijd buiten de spotlights.

Afgelopen weekend heeft ze dan finally de daddy to be voorgesteld op Instagram. In haar stories deelt ze namelijk een boomerang waarop ze haar vriend een kus geeft. Lief!

RTL Boulevard heeft een aantal screenshots gemaakt van de stories van Sharon, bekijk ze hier.

Zwangerschapskwaaltjes

Hoewel ze niks deelt over de vader van het kindje, is Sharon verder heel open over haar zwangerschap. Onlangs beantwoorde ze nog een aantal prangende vragen van haar followers op Instagram. Hoewel haar volgers haar alles mochten vragen, gingen de meeste vragen over haar zwangerschap. Zo waren Sharons volgers onder meer benieuwd naar hoe lang ze zwanger is en of ze al een naam in gedachten heeft voor haar dochter. De brunette vertelde dat ze op 14 oktober is uitgerekend. Ook weet ze al hoe ze haar dochter gaat noemen. “Yes, maar haar naam houd ik nu nog even voor mezelf.”

Ook doet Sharon uit de doeken dat ze niet veel last heeft van zwangerschapskwaaltjes, maar dat ze het niet bepaald makkelijk vindt om in slaap te vallen. “Ik voel me eigenlijk nog steeds heel goed, maar het slapen is een nachtmerrie.” Daarnaast geeft de realityster toe toch wel tegen de bevalling op te zien. “Ik ben er wel heel erg bang voor eigenlijk, maar met mijn lieve moedertje aan mijn zijde kan ik alles aan.” En zo is het maar net.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV

Laatste nieuws