Dave Roelvink vol verbazing tijdens echo: ‘Dat geloven ze nooit’ 

De dj weet niet wat hij hoort.

Sinds Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn bekendmaakten dat ze samen hun eerste kindje verwachten, deelt de dj regelmatig een update over de zwangerschap op Instagram. Zo ook vandaag. De love birds hadden vanochtend opnieuw een echo, waar Dave behoorlijk versteld van stond…

Echo

Het was een bijzondere dag voor Jazzlyn en Dave. Tijdens de echo kregen de twee niet alleen de eerste 4D-foto van hun ongeboren zoontje te zien, maar kregen ze ook bijzonder nieuws. “Wat hier eigenlijk staat, is dat 5,8 procent van alle baby's meer hersencapaciteit heeft dan jullie kind. De rest heeft minder”, deelt de arts tijdens de echo.

“Nou, dat geloven ze nooit”, lacht Dave. “Dat we een genie op de wereld zetten. Wat een mazzel.” De arts vervolgt dat de kans dan ook aanwezig is dat hun zoontje eerder zal rollen, kruipen en lopen dan wat gemiddeld is.

Niet te geloven

Dave is niet de enige die door het dolle is door het nieuws. “Kan weleens een goede zanger worden”, schrijft vader Dries dan ook in de comments.

Broer Donny is dan weer verbaasd dat Daves zoontje meer hersencapaciteit heeft dan de meeste baby's. “Hoe is het mogelijk?”, vraagt Donny zich af. Het blijkt maar weer: van je familie moet je het hebben.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws