De Bachelors Roos over Tony Junior: ‘Hij heeft twee gezichten’

De blondine uit haar twijfels over Tony's oprechtheid.

Lees ook

In aflevering 7 kwam het Bachelor-avontuur tot een einde voor Roos. Hoewel het op beeld allemaal heel sprookjesachtig overkomt, houdt ze een nare nasmaak over aan het programma. Reden genoeg voor de blondine om een boekje open te doen over hoe Tony Junior volgens haar écht is.

Twee gezichten

In een video van RumagTV blikken Roos en Maxime – die ook haar koffers moest pakken – terug op het programma. Roos grijpt deze kans aan om haar ongenoegen over Tony Junior te uiten. “Ik heb best wel gemerkt dat hij twee gezichten heeft”, geeft ze toe. “Zoals iedereen kan zien, ben ik wat rustiger en wat stiller dan de rest. Maar ik observeer best wel en houd mensen in de gaten.”

Volgens het model was er een duidelijk verschil tussen Tony voor de camera en Tony achter de camera. “Voor de camera vind ik dat hij tegen ons praat alsof hij een meester is van groep 3.” Achter de camera bleek de Bachelor himself zijn tijd vooral op Instagram door te brengen. “We hebben dates, die duren misschien drie kwartier. Hij heeft bijvoorbeeld wel een telefoon en wij allemaal niet”, legt Roos uit. “Zodra die dates klaar zijn, pakt hij gelijk zijn telefoon. Ik denk dan: blijf even erin, want wij doen dat ook.” Dat Tony meteen Instagram checkt na een date, vindt Roos opvallend. “Hij geeft aan dat hij niet van iemand houdt die veel met Instagram bezig is en toch gaat hij een seconde nadat de date afgelopen is gelijk op Insta.”

Twijfels aan oprechtheid

Inmiddels is het model enorm gaan twijfelen aan de oprechtheid van Tony. Toen Roos eenmaal terug in Nederland haar deelname besprak met een vriendin, ging zij Tony volgen op Instagram. “Hij had net een filmpje gepost dat hij aan het paardrijden was op een date. Het programma was toen nog volop bezig”, vertelt de blondine. Maar het vreemdste? “Hij volgde haar terug. Ik dacht: huh? Je bent daar de liefde van je leven aan het zoeken, dus waarom moet je haar terug volgen?”

Het antwoord op die vraag zullen we echter niet weten. Deze vreemde move kreeg nog wel een vervolg. Omdat Roos en haar vriendin die dag samen waren, stond zij in haar stories. Tony heeft die ook bekeken en zag Roos voorbijkomen. Niet veel later ontvolgde hij haar vriendin weer. “Dan krijg ik mijn vraagtekens”, besluit de blondine.

Bron: RumagTV | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook