Maxime hint op bijzondere Bachelor-reünie: ‘Hij had spijt’

Komt er nóg een plottwist aan?

Lees ook

Geheel onverwacht werd Maxime naar huis gestuurd in de laatste aflevering van De Bachelor. Haar plotselinge vertrek in het programma is een enorme plottwist, maar als we de realityster mogen geloven gaat er nog het een en ander gebeuren tijdens de reünie.

Uitleg via Instagram

Dat Maxime tijdens de laatste rozenceremonie geen roos kreeg, kwam voor haar als donderslag bij heldere hemel. Een gesprekje met Tony Junior zat er helaas niet meer in, want als je uit het programma ligt moet je meteen je koffers pakken. Maxime had dus geen idee wat de reden van haar plotselinge vertrek was.

In de podcast van Kiki Düren onthult Maxime dat Tony na afloop van het programma contact met haar heeft gezocht via Instagram. Blijkbaar zat het de Bachelor himself ook niet helemaal lekker dat hij een van de publiekslievelingen zonder uitleg naar huis heeft gestuurd. “Hij heeft me benaderd via DM op Instagram om zijn reden te vertellen. Hij wilde me dus al spreken nadat ik eruit was gegaan. Hij wilde die kans toch nog even nemen over het waarom”, vertelt Maxime.

Spijt

Hoewel hun eerste date ontzettend romantisch was, voelde Tony die klik tijdens de tweede date meer. “Het was ongemakkelijk voor hem en hij voelde het inderdaad niet, dus tja: c'est la vie“, legt Maxime uit. “Hij zei: 'Je was te veel aan het vissen'. Ik denk dat het achter de schermen wat miscommunicatie is. Toen de camera's stopten met draaien, bleven we ook zoenen. Dan denk je wel: ik zit wel oké.” Helaas bleek dat dus niet het geval te zijn.

Dat Tony haar na zo'n romantische date alsnog naar huis stuurt, is op zijn minst opvallend te noemen. Of hij achteraf spijt heeft van zijn keuze? Volgens Maxime wel. “Hij had wel spijt, ja”, zegt ze met een geheimzinnig lachje. Hmmm.

Nog een plottwist?

Of Tony na afloop van het programma nog steeds spijt had van zijn keuze, blijft nog even onduidelijk. “Daar kan ik nu geen antwoord op geven. Ik denk dat dat een verhaaltje is voor de reünie”, verklapt Maxime. “Het is op dit moment niet relevant of ik hem nog een kans zou geven. Dat laat ik aan de verbeelding over. Wie weet wordt dat nog relevant.” Aha!

Zouden Tony en Maxime dan toch nog samen eindigen? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de reünie. To be continued…

Bron: Superguide | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook