Tony Junior over foutjes in tatoeages: ‘Boeide mij niet’

In één van de tattoos stond een spelfout.

Lees ook

Afgelopen week liet Tony Junior twee hele bijzondere tatoeages zetten, namelijk van zijn opa en oma. In een kort berichtje laten zij weten hoe trots zij zijn op hun kleinzoon. Dit is voor de dj zo speciaal, dat hij de boodschappen heeft laten vereeuwigen op zijn lichaam. Maarre, daar zaten wel een paar kleine schoonheidsfoutjes in.

Impulsief idee

Het idee voor deze tatoeages was vrij impulsief, vertelt Tony aan RTL Boulevard. “Ik heb dit echt eergisteren besloten. Ik ging naar mijn opa en oma toe en zei: 'Ik wil heel graag van jullie een of twee zinnen die jullie voor mij op een briefje schrijven.'” Dat deze zinnen bedoeld waren voor een tatoeage vertelde Tony er niet bij. “Dan hadden ze maar één woord opgeschreven, want dat willen ze niet.”

“Lieve Tony”, klinkt het bericht van Tony's opa, dat nu op zijn schouder is vereeuwigd. “Opa en oma zijn zo trots op jou. We houden heel veel van jou. Je bent een lieverd. Opa.” Ook zijn oma laat weten dat ze trots is op haar kleinzoon. “Lieve Tony. Fantastisch, wat er allemaal gebeurd op 't moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van Oma”, is nu te lezen op Tony's ribben.

Spelfout

Niet alleen Tony vond het een mooi idee om de berichtjes van zijn grootouders te laten tatoeëren, ook zijn volgers vinden het prachtig. “Very cute“, “Heel mooi” en “Zo'n mooi gebaar”, klonk het in de reacties onder zijn post. Veel andere fans hadden maar oog voor één ding: een spelfout in de tekst. Zijn oma maakte een klein foutje in haar verhaal en schreef gebeurd met een 'd' in plaats van met een 't', zoals het eigenlijk hoort in die zin. Tony kan hier gelukkig niet mee zitten: “Dat boeide mij niet. Het gaat om de echtheid”, legt hij uit. “Op dat moment schreef ze het met echte intentie en dat wilde ik op mijn lichaam hebben en ze bij me dragen totdat ik er later zelf niet meer ben.

Tony's opa heeft last van zijn handen, waardoor hij moeite heeft met schrijven. Hij heeft een vergeten woordje bijvoorbeeld in het klein ergens tussen gezet. “Dat heb ik allemaal gewoon meegenomen”, aldus Tony. Enne, of hij de foutjes gaat laten corrigeren? “Ik ga helemaal niks veranderen”, zegt de dj stellig. “Dit zijn de meest dierbare tattoos die je kan hebben.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL (Tim Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook