It’s official: Love Islands Jim en Raina hebben een relatie

Jim verraste zijn grote liefde op een heel speciale manier.

De vonk tussen Jim en Raina sloeg over tijdens Love Island, maar helaas haalden ze de finale net niet. Eenmaal terug in Nederland verklapte Raina dat ze (nog) geen relatie had met Jim. Tot gisteravond, want de lovebirds zijn nu officieel samen.

Elkaar leren kennen

Hoewel Jim en Raina de finale niet haalden, vlogen ze met een big smile terug naar Nederland. Echter was hun relatiestatus na afloop van het programma nog steeds onduidelijk. Raina gaf daarom duidelijkheid aan haar followers op Instagram. “Jim en ik hebben geen relatie“, vertelde ze een paar weken geleden. “Maar vriendschap is het ook niet. We staan allebei niet open voor anderen. We zijn aan het daten.”

“Waarom we geen relatie hebben? Je zit daar (in Love Island red.) toch in een bubbel en hier in Nederland moet je elkaar toch leren kennen, het is heel anders. Dus vandaar dat we het hier 'opnieuw' gaan proberen.”

Verrassing

Dat de twee more than friends zijn was natuurlijk al lang duidelijk. Jim vond het dan ook hoog tijd om hun romance eens officieel te maken. Dit deed hij gisteravond op een hele speciale en romantische manier, waarvan hij de video op Instagram deelt. “Raina is nu haar haren aan het doen. Ze denkt dat we een Q&A op gaan nemen, maar er zit iets anders achter”, vertelt Jim lachend voordat de video begint. Vervolgens beginnen de twee aan hun 'vragenrondje' en haalt Jim een aantal briefje uit zijn zak die – geheel toevallig – op volgorde liggen.

De tweede vraag mag Raina voorlezen, dit blijkt echter geen vraag te zijn maar een verrassing. “Jim heeft een kaartje voor je”, staat er op het briefje. Al snel vloeien de eerste tranen, wanneer Raina vol verbazing de envelop opent: “Ik ben al zo'n emotioneel wrak vandaag.” In de kaart vertelt Jim hoe gek hij op haar is. “Er mist alleen nog één ding”, eindigt de kaart. Tot slot krijgt Raina het laatste briefje, met daarop de vraag: “Mag ik je mijn vriendin noemen?” En daar antwoord ze natuurlijk volmondig 'ja' op. Ahw! “Ik heb een vriendinnetje”, aldus een happy Jim. Veel geluk samen, Jim en Raina!

Bekijk de hele video hieronder.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws