De Bachelors Maxime over negatieve reacties: ‘Ik ben hard, maar ik ben niet gemeen’

'Mensen denken dat je arrogant of té zelfverzekerd bent', legt Maxime uit.

Lees ook

Als deelnemer van De Bachelor maak je niet alleen kans op de liefde, maar krijg je er ook flink wat Insta-volgers bij. Die extra aandacht is wel even wennen, helemaal wanneer je negatieve reacties ontvangt. We belden met Maxime om te vragen hoe zij dit heeft ervaren.

Eerlijke mening

Maxime haalde de finale van De Bachelor niet, maar ze maakte bij veel kijkers wel de tongen los. Zo vonden sommige kijkers dat ze 'te hard' of 'te zelfverzekerd' overkwam. “Er zijn genoeg negatieve reacties geweest”, begint Maxime aan de telefoon.

“Ik ben wat harder, dat heb ik ook tegen de meiden in de villa gezegd. Ik ben iemand die haar gedachten uitspreekt. Eigenlijk zeg ik gewoon wat iedereen denkt. En ja, dan ben je de persoon die de meeste haat krijgt.”

Negatieve reacties

Ondanks de negatieve reacties blijft Maxime er heerlijk nuchter onder aan de telefoon. “Ik vind het niet zo erg, aangezien ik van mezelf een hard persoon ben“, gaat ze verder. Toch zijn er bepaalde opmerkingen die Maxime niet in de koude kleren gingen zitten.

Zo was een kinderwens hebben een veelbesproken onderwerp in de villa, en had een van de andere dames, Julia, aangegeven dat ze die wens niet heeft. “Ik begon bijvoorbeeld over kinderen op de cocktailparty, en daar stond Julia toevallig bij. Julia was er zelf in de villa heel open over, maar mensen denken dan meteen dat ik haar op zo'n moment onder een bus wil gooien. Dat is zó ver gezocht. Ik ben hard, maar ik ben niet gemeen.”

DM’s

Deze reacties bezorgden Maxime naar eigen zeggen een aantal zware dagen. “Mensen denken dat je arrogant of té zelfverzekerd bent. Je doet het nooit goed. Dat is pittig, dat moet ik wel eerlijk zeggen”, stelt ze.

Maar gelukkig is er niet alleen maar sprake van negativiteit. Sterker nog, via haar Instagram DM wordt de beauty sinds haar exit overspoeld met lieve berichtjes. “Mensen waren in shock, begrepen het niet en wilden na mijn exit niet meer verder kijken. Heel overweldigend om zoveel lieve berichten te krijgen.”

Of er tussen al deze berichtjes ook toevallig nog handsome mannen te vinden zijn? “Het aantal mannen dat mij probeert te versieren valt heel erg mee”, lacht Maxime. “Ik kijk niet echt naar de berichtjes van mannen, daar stond mijn hoofd ook niet echt naar. Misschien vanaf dit moment? I don’t know. Ik heb geen haast.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook