De Bachelors Maxime over date met Tony: ‘We hebben die avond nog veel vaker gezoend’ 

Er gebeurden off camera nog een aantal romantische momentjes.

Lees ook

Een zelfgemaakt diner, een goed glas rode wijn en een knusse setting voor de open haard: het zijn dé ingrediënten voor een romantische date. In De Bachelor genoot Maxime van deze bijzondere date met Tony Junior. Wij als kijkers zagen één zoen, maar dit bleken er uiteindelijk meer te zijn…

Zwaar beladen

Na een date in een romantische setting werd Maxime door Tony de volgende avond naar huis gestuurd. Voor Maxime, de dames in de villa en de kijkers thuis was dit een grote shock. Grazia belde daarom met Maxime om haar het hemd van het lijf te vragen.

De twee bespraken flink wat diepgaande onderwerpen tijdens de date in Tony's mansion. Al wil Maxime benadrukken dat dit echt niet het enige onderwerp was die avond. “We hebben tijdens die date bij Tony thuis echt niet alleen maar over ingewikkelde onderwerpen gepraat, de hele avond was heus niet zo zwaar beladen, eigenlijk allesbehalve”, stelt ze aan de telefoon.

Onzekerheid

“Ik heb wel gewoon de dingen gevraagd die ik wilde vragen, maar daar wilde hij nauwelijks in meegaan. Hij begreep mijn gevoel niet echt, dus dan lig je gewoon niet echt op één lijn”, gaat Maxime verder. “Je ziet dat het in die aflevering enorm veel over onzekerheid gaat. Het leek wel het thema van de aflevering”, grapt Maxime.

“Op het moment dat ik bij Tony was wilde ik gewoon een aantal dingen helder hebben. Ik stel vragen niet zonder reden, ik wilde gewoon het een en ander peilen. Als hij dingen vertelt over andere meiden en deelt wat zijn gevoelens daarbij zijn, kan ik hem ook beter begrijpen.”

Zoenen

Ondanks dat Maxime niet de antwoorden kreeg die ze zocht, en Tony de gespreksonderwerpen niet leek te waarderen, werd er toch gezoend. “Die zoen kwam heel abrupt voor de kijkers, alsof we zomaar ineens gingen zoenen”, begint Maxime al gauw.

Zo plotseling was het echter niet, want volgens de brunette hing er de hele avond al chemie in de lucht. “De setting was heel mooi, we zaten bij de open haard en lagen tegen elkaar aan.” Ook denkt Maxime dat Tony wilde weten hoe zijn gevoel zou zijn wanneer hij haar zou zoenen. “Het gaf mij wel het gevoel dat het goed zat, want ook toen de camera’s uitgingen hebben we meerdere malen nog gezoend.”

Toch besloot Tony zijn zinnen niet meer op Maxime te zetten. De volgende avond kreeg de beauty geen roos, ondanks de intieme momentjes van de avond ervoor. “Het waren voor mij wel echt mixed signals.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook